advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

Comprar Thermomix®

FOCACCIA DE TOMÀQUETS CHERRY I FARIGOLA

22 May 2020
22 May 2020


Ja fa molts anys que faig masses amb la Thermomix® , pero sempre que les faig inevitablement penso que no sé què faria sense ella. El resultat és espectacular, fàcil i net.


FOCACCIA DE TOMÀQUETS CHERRY I FARIGOLA (4-6 persones)


Ingredients


Cobertura


20 tomaquets cherry tallats per la meitat


1 culleradeta d'all en pols


1 - 2 pessics de sal


4 - 6 cullerades d'oli aromatitzat de farigola


Massa


300 g d'aigua


25 g de llevat fresc


1 culleradeta de sucre


30 g d'oli d'oliva 


200 g de farina de força


150 g de farina de tot ús


1 culleradeta de sal


Preparació



  1. Començarem preparant la cobertura.Posarem tots els ingredients en un bol, barrejarem i reservem.

  2. Per fer la massa posarem l'aigua, el llevat, el sucre i l'oli i barrejarem 1min/37º/vel.2

  3. Afegirem les farines i la sal i amassarem 1min/espiga. Volcarem la massa (és una mica liquida) en un bol i tapem amb paper film o un drap. Deixem reposar 30min o fins que dobli el volum.

  4. Pre-escalfem el forn a 220º. Untem una safata de forn amb 2 o 3 cullerades d'oli d'oliva.

  5. Una vegada la massa hagi llevat la posem sobre la safata preparada i l'extenem amb l'ajuda de l'espàtula o amb les mans i li donem forma rectangular.

  6. Distribuïm els tomàquets marinats per sobre i ho reguem amb la marinada.

  7. Posem al forn uns 20min (220º) fins que estigui doradeta.

  8. Retirem del forn i decorem amb unes fulletes de farigola fresca i unes escames de sal.


Bon profit!!!

Solicita demostración