advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

Comprar Thermomix®

Mona de sara

02 April 2021
02 April 2021


Bon dia i bon divendres!


Jo ja ho tinc tot a punt per fer la mona. T'animes? aquí et deixo la recepta.


Si vols, pots veure video del pas a pas en les meves stories d'Instagram @entregustos19


Ingredients


Pa de pessic:


120gr sucre


120gr farina


4 ous de 60gr aprox.


Pasta o sucre de vainilla (opcional)


Almíbar:


250gr. aigua


250gr. sucre


Cobertura:


300gr de mantega a temperatura ambient


100gr de sucre


80gr de llet


Ammetlla laminada torrada


Preparació


Pa de pessic:


1. Pre-escalfa el forn a 180º i prepara el motlle untant-lo amb mantega i farina


2. Col·loca la papallona en el vas i afegeix els ous, el sucre i la vainilla. Batre 6min. 37º, vel. 4. Després tornar a batre 6min. vel. 4


3. Afegeix la farina i un pessic de sal i barreja 4 seg. vel. 3


4. Treu la papallona. Acaba de barrejar amb compte amb l'espàtula.


5. Aboca la barreja al motlle i forneja uns 20-25min. Important no obrir el forn fins gairebé el final. Comproba amb una brotxeta que està cuit. Ha de sortir neta.


6. Deixa refredar 5min abans de desmotllar sobre una reixeta. Posa'l del revés així quedarà més planet i uniforme.


Almíbar:


1. Posa en el vas l'aigua i el sucre i barreja 20seg. vel. 2


2. Retira el cubilet i programa 7min. 100º vel. 2


3. Reserva fins que es refredi. 


Decoració:


1. Amb el vas net i sec, pulveritza el sucre 15seg. vel. 10.


2. Posa la papallona i afegeix la mantega i la llet. Batre 3min. vel. 3,5


3. Posar la crema en una màniga pastissera i farcir el pa de passic amb una part de la crema. Amb la resta cobrir els laterals i la part superior.


4. Cobrir els laterals i la part superior amb les làmines d'ammetlla.


6. Decorar amb ous, figures, plomes... ara toca ser creatius!!

Solicita demostración