advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

Comprar Thermomix®

QUICHE ESPINACS

05 April 2020
05 April 2020



Fa uns dies per sopar vaig fer aquesta Quiche d'Espinacs. Espectacular!! Realment fer la pasta brisa amb el Thermomix® és un moment i no té res a veure amb la que puguis comprar feta. T'animes a provar-la?


Ingredients 


Pasta brisa


• 200gr farina


• 100gr mantega freda


• 1 ou


• 4gr sal


Farcit


• 400gr espinacs frescos


• 3 o 4 talls de pernil dolç


• 150gr formatge ratllat (emmental, gruyere...)


• 4 ous


• 30gr farina


• 250ml llet


• 50ml nata cuinar


• 80ml oli


• Sal i pebre


Motlle desmotllable 28cm. diàmetre


Preparació


1. Farem la pasta brisa posant al vas per aquest ordre la farina, la mantega tallada a dauets, l'ou i la sal i barrejarem 20seg. Vel. 4


2. Farem una bola, l'emboliquem amb film i reservem a la nevera.


3. Pre-escalfem el forn a 180°


4. Courem els espinacs nets i tallats a trossos. Escalfem 50ml d'oli 1min/varoma/Vel.1 i després incorporem els espinacs que ens capiguen dins del got (la resta els anirem afegint per la boca de la tapa a mesura que vagin reduint). Programem 7min/120°/gir a l'esquerra/ Vel. Cullera


5. Posem els espinacs en un colador o el cistellet perquè vagin escorrent l'aigua mentre continuem.


6. Anem a preparar la base de la quiche estirant la massa que teníem a la nevera. Ens podem ajudar estirant-la entre 2 làmines de film. La col-loquem sobre el motlle previament untat amb una mica de mantega o oli. La punxem amb una forquilla, posem un paper de forn a sobre i uns cigrons, arròs... Per sobre farà que la massa no ens pugi durant la cocció. Courem uns 15min.


7. Mentrestant posem al vas 30ml d'oli i la farina i courem 2min/Varoma/Vel.2


8. Hi afegim la llet i una mica de pebre i courem 5min/90°/Vel. 3


9. Incorporem els ous i la nata i barregem 10seg/Vel.4


10. Un cop tenim la base cuita hi posem els talls de pernil dolç, els espinacs, la meitat del formatge ratllat, la barreja dels ous i al final la resta de formatge.


11. Courem al forn uns 20-25min a 180°

Solicita demostración