advisor-image

Benvinguts !!!

Sóc agent comercial de Thermomix® .

M'agrada molt aquesta activitat pel que té de creativa i de relació amb tots vosaltres.

Disposo de moltíssimes receptes i si teniu interès en algun tema, podeu contactar amb mi per compartir el que us interessi. 

Benvinguts !!!

Sóc agent comercial de Thermomix® .

M'agrada molt aquesta activitat pel que té de creativa i de relació amb tots vosaltres.

Disposo de moltíssimes receptes i si teniu interès en algun tema, podeu contactar amb mi per compartir el que us interessi. 

Comprar Thermomix®

PASTÍS DE POMA

16 September 2021
16 September 2021



MASSA:


400 g de farina de rebosteria


8 g de llevat Royal


1 c/p de sucre


1 polsim


200 g de mantega freda


100 g d’aigua freda



FARCIT:


1 kg de pomes


1 c/s suc de llimona


100 g de sucre


100 g d’aigua



ACABAT:


20 g de llet


100 g de sucre



ELABORACIÓ:


Posar al got del Thermomix® la farina, el llevat, el sucre, la sal y la mantega a daus. Prog 10 seg vel 6.


Afegir l’aigua i prog 15 seg vel 6. Retirar la massa i embolicar-la amb paper film i guardar-la a la nevera el temps de pelar i tallar a quarts les pomes. Posar les pomes al got del thermmomix, amb el suc de llimona. Prog 3 seg, vel 4, reservar. Dividir la massa en dues parts, enfarinar la superfície del lloc de treball, estirar la massa i cobrir la base del motlle d’uns 30 cm. de diàmetre, prèviament untat amb mantega. Posar la poma sobre la massa procurant que quedi uniformement repartida espolvorar amb el sucre i repartí l’aigua per sobre. Estendre l’altra meitat de massa i cobrir la tarta procurant que quedi ben segellada. Punxar amb una forquilla o ganivet perquè surti el vapor.


Pre-escalfar el forn a180ºC.


Posar la llet al got i prog 1 min, 100ºC, vel3. Tot seguit posar el sucre prog 1 min, 100ºC, vel 3. Posar-ho per sobre la tarta amb una cullera per repartir-ho millor.


Enfornar una 50 min. És bona tèbia i freda.

Solicita demostración