advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona

Sonia Ripoll Massanes

Desde siempre, que yo recuerde, me ha gustado cocinar y probar hacer cosas nuevas. Cuando entraba en la cocina, mi madre, sólo me pedía: "Cuando termines, que quede todo recogido y limpio" Y, esto, es lo que más pereza me hacía: limpiar y recoger. Cuando mi agente de Barcelona me descubrió el Thermomix® , pensé: "Esto es una maravilla, lo quiero!" Ahora soy agente comercial, quiero que todo el mundo vea de qué es capaz y pueda disfrutar de un buen rato. Déjame que te sorprenda!

Des de sempre, que jo recordi, m'ha agradat cuinar i provar de fer coses noves. Quan entrava a la cuina, la meva mare, només em demanava: "Quan acabis, que quedi tot recollit i net" I, això, és el que més mandra em feia: netejar i recollir. Quan la meva presentadora de Barcelona em va descobrir el Thermomix® , vaig pensar: "Això és una meravella, ho vull!" Ara sóc  agent comercial, vull que tothom vegi de què és capaç i pugui gaudir d'una bona estona . Deixa'm que et sorprengui!

Desde siempre, que yo recuerde, me ha gustado cocinar y probar hacer cosas nuevas. Cuando entraba en la cocina, mi madre, sólo me pedía: "Cuando termines, que quede todo recogido y limpio" Y, esto, es lo que más pereza me hacía: limpiar y recoger. Cuando mi agente de Barcelona me descubrió el Thermomix® , pensé: "Esto es una maravilla, lo quiero!" Ahora soy agente comercial, quiero que todo el mundo vea de qué es capaz y pueda disfrutar de un buen rato. Déjame que te sorprenda!

Des de sempre, que jo recordi, m'ha agradat cuinar i provar de fer coses noves. Quan entrava a la cuina, la meva mare, només em demanava: "Quan acabis, que quedi tot recollit i net" I, això, és el que més mandra em feia: netejar i recollir. Quan la meva presentadora de Barcelona em va descobrir el Thermomix® , vaig pensar: "Això és una meravella, ho vull!" Ara sóc  agent comercial, vull que tothom vegi de què és capaç i pugui gaudir d'una bona estona . Deixa'm que et sorprengui!

TRINXAT DE COL DE LA CERDANYA

27 April 2020
27 April 2020

Has trossejat mai col amb una fusta i un ganivet? És força pesat... en canvi amb el Thermomix® és qüestió de segons i queda espectacular!!!


Avui farem un trinxat de col i patata, amb la seva cansalada i la seva butifarra negra.


Et deixo amb la recepta:


INGREDIENTS:


750g de col


70g oli oliva


2-3 grans d’all


300g panxeta / cansalada de porc


Botifarra negra


100g aigua


Sal


500g patates


PREPARACIÓ:


1. Trosseja la meitat de la col programant 8 seg / vel 4. Reserva en un bol gran. Trosseja l'altre meitat programant 8 seg / vel 4. Reserva en el mateix bol que l'anterior.


2. Posa el got l'oli i programa 3 min / varoma / vel 1


3. Afegeix els alls i programa 3 seg / vel 5. Afegeix la meitat de la cansalada i programa 5 min / varoma / vel 1


4. Afegeix la col reservada, l'aigua i la sal. Programa 25 min / varoma / vel 1. Quan hagin passat 5 min afegeix les patates per l'obertura de la tapa.  


5. Afegeix un raig d'oli a una paella i escalfa'l al foc. Sofregeix la resta de la cansalada i la botifarra negra fins que quedin ben daurades.


6. Serveix la col amb la cansalada i la butifarra negra per sobre.



Solicita demostración