Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

<p>La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…</p> <p>Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.</p> <p>Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.</p> <p>Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!</p> <p>@entregustos19</p>

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

Crema de porro amb parmesà

05 marzo 2021
05 marzo 2021


Encara fa algun dia de fresca i encara ve de gust una crema calentona... a més si ets "fan" del parmesà com jo... encara més!!!


Aquesta recepta la trobaràs en format guiat a cookidoo: Crema de puerro con parmesano


Ingredients


80 - 100 g de formatge parmesà en trossos


400 g de porro (només la part blanca) en trossos de 2cm


50 g de mantega


150 g de patata en trossos de 3 cm


600 g de brou de pollastre


Panets torrats per acompanyar


Preparació


1. Posem en el vas el parmesà i el ratllem 10seg/vel. 10. Retirem i reservem


2. Posem en el vas el porro i la mantega i trossegem 3seg/vel.5. Amb l'espatula baixem els ingredients de les parets al fons del vas.


3. Sofregir 7min/120º/vel. 1


4. Afegim la patata i sofregim 3min/120º/vel. 1


5. Incorporem el brou i programem 20min/100º/vel. 1


6. Afegim el parmesà ratllat reservat i triturem 30seg/vel. 5-10 progressiu.


7. Servim acompanyada de trossets de pa torrats i unes lamines finetes de parmesà.


És una crema que podem servir tant calenta com freda. 

Solicita demostración