Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

Donuts de carbassa i canyella

14 November 2020
14 November 2020


Amb ganes de cuinar amb productes de temporada i més aquests donuts de carbassa per a un bon berenar o esmorzar. Amb l'ajuda de la Thermomix® els tenim preparats en un tres i no res!


Ingredients (12ud)


250gr de farina de blat


100 gr d'oli d'oliva suau


3 ous grossos


250 gr de sucre (meitat blanc/meitat morè)


200 gr de carbassa cuita


1 culleradeta de vainilla


7 gr de llevat químic


1 pessic de sal


1 culleradeta de cafè de canyella


1 pessic de gingebre en pols 


1 pessic de nou moscada en pols


Xocolata i fruits secs per decorar


Preparació


1. Pre-escalfem el forn a 180º dalt i baix


2. Posem la farina, el gingebre, la nou moscada, la canyella i el llevat en el vas. Tamissarem 5 seg. vel. 8. Reservem.


3.. Posem en el vas la carbassa, els ous, el sucre, la vainilla i l'oli. Barregem 1 min. vel. 7


4. Hi afegim els ingredients secs reservats i barregem 5 seg. v. 4


5. Omplim els motlles (ens podem ajudar d'una màniga pastissera si cal). Coure al forn ja calent 12-15min.


6. Una vegada freds decorem amb xocolata i fruits secs

Solicita demostración