Donuts de carbassa i canyella

#Masas, panes y repostería 14 noviembre 2020


Amb ganes de cuinar amb productes de temporada i més aquests donuts de carbassa per a un bon berenar o esmorzar. Amb l'ajuda de la Thermomix® els tenim preparats en un tres i no res!


Ingredients (12ud)


250gr de farina de blat


100 gr d'oli d'oliva suau


3 ous grossos


250 gr de sucre (meitat blanc/meitat morè)


200 gr de carbassa cuita


1 culleradeta de vainilla


7 gr de llevat químic


1 pessic de sal


1 culleradeta de cafè de canyella


1 pessic de gingebre en pols 


1 pessic de nou moscada en pols


Xocolata i fruits secs per decorar


Preparació


1. Pre-escalfem el forn a 180º dalt i baix


2. Posem la farina, el gingebre, la nou moscada, la canyella i el llevat en el vas. Tamissarem 5 seg. vel. 8. Reservem.


3.. Posem en el vas la carbassa, els ous, el sucre, la vainilla i l'oli. Barregem 1 min. vel. 7


4. Hi afegim els ingredients secs reservats i barregem 5 seg. v. 4


5. Omplim els motlles (ens podem ajudar d'una màniga pastissera si cal). Coure al forn ja calent 12-15min.


6. Una vegada freds decorem amb xocolata i fruits secs