Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

FAVETES AMB PERNIL I MENTA

13 April 2020
13 April 2020


Continuem amb receptes de productes de temporada i proximitat... les faves es poden guisar de moltes maneres pero crec que aquesta recepta és la meva preferida, adaptada del llibre Verdures y Legumbres de Thermomix® .


Està feta amb faves fresques, penseu que aproximadament d'1Kg de faves en brut us surten uns 200gr. aprox. nets. També podrieu fer la recepta amb faves congelades.


FAVES AMB PERNIL I MENTA (4 persones) 


Ingredients 


• 150gr de ceba


• 1 gra d'all


• 50gr oli d'oliva


• 100gr de dauets de pernil


• 500gr de faves fresques desgranades


• 100gr de vi blanc sec


• 2 branquetes de fulles de menta


• Sal i pebre



Preparació


1. Posa en el vas la ceba i l'all i trosseja 3seg. / Vel.5


2. Afegeix el pernil, i l'oli i sofregeix 8min./ 120°/ gir esquerra/ vel. Cullera


3. Posa la papallona i incorpora les faves, el vi, les branquetes de menta, sal i pebre. Coure 20min./ Varoma/ gir esquerra/ vel. Cullera


Fàcil i bona!!!


Bon profit 


El pas a pas a Instagram @entregustos19

Solicita demostración