advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

Comprar Thermomix®

Gelat de lemon curd

24 May 2020
24 May 2020
Categoría:


Avui un postre d'aquests que en podriem dir de diumenge! i més amb aquesta calor que ja està fent... si us agrada la llimona, no us el podeu perdre!


Què fàcil és fer gelats amb Thermomix® , amb els ingredients que nosaltres escollim i al nostre gust.


GELAT DE LEMON CURD (6 persones)


Ingredients


250 g de sucre


4 - 6 tires de pell de llimona (només la part groga)


175 g de suc de llimona


100 g de mantega


4 ous


300 g de nata (35% M.G) ben freda


150 g de iogurt de llimona


Nous caramelitzades


Preparació


1. Posem en el vas el sucre i pulveritzem 30 seg/vel 10. 


2. Afegim la pell de llimona i pulveritzem 30 seg/vel 10. 


3. Hi afegim el suc de llimona, la mantega i els ous. Programem 20 min/90°C/vel 4. Aboquem en un recipient i el deixem refredar. Després reservem a la nevera (min. 1 hora) ha de ser ben fred.


4. Posem les papallones en el vas i hi afegim la nata. Sense programar temps, muntar la nata a vel. 3 (vigilem de no batre en excés per evitar que es formi mantega)


5. Hi afegim 300g del lemon curd fred que teniem reservat i el iogurt de llimona. Barregem 3 seg/vel 4. Acabem de barrejar amb l'espàtula.


6. Aboquem aquesta crema en un recipient apte pel congelador. I ho deixem minim 6 hores perque quedi ben congelat.


7. Fem boles amb una cullera de gelat i servim en un plat juntament amb una mica del lemon curd restant i nous caramelitzades.


Bon profit!!

Solicita demostración
24 May 2020
icon-print-2