Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

<p>La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…</p> <p>Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.</p> <p>Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.</p> <p>Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!</p> <p>@entregustos19</p>

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

Mojito de maduixa

02 mayo 2020
02 mayo 2020
Categoría:


Que millor que amb aquest solet, i aprofitant encara la temporada de maduixes... ens fem un homenatge pel dia de la mare!! Fresquet i refrescant... un bon còctel!


MOJITO DE MADUIXA (6 persones)


Ingredients


500gr de maduixes


70-100 gr de sucre


1 llima (sense pell ni llavors)


200gr de rom


1 llauna de Sprite o 7up


6 branquetes de fulles de menta fresca


18-24 glaçons de gel


Preparació


1. Posa en el vas les maduixes, el sucre i la llima i tritura 30seg. vel. 10


2. Incorpora el rom i l'Sprite/7up i barreja 15seg. vel. 3


3. Posa les branquetes de menta en els vasos on serviràs el mojito, afegeix els glaçons de gel i aboca-hi la barreja del vas.


4. Decora amb unes rondanxes de llima i alguna maduixa sencera.


Salut!


La recepta la trobareu amb cuina guiada a www.cookidoo.es 

Solicita demostración
02 mayo 2020