Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

<p>La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…</p> <p>Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.</p> <p>Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.</p> <p>Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!</p> <p>@entregustos19</p>

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

Orxata

11 julio 2020
11 julio 2020
Categoría:


Amb aquesta calor que esta fent, una orxata ben fresqueta sempre ve de gust!!! I amb la Thermomix® , ben fàcil que és preparar-la... 


La xufla és un tubercle molt ric en hidrats de carboni. A més té un alt contingut en àcids grassos monosaturats, com l'àcid oleic que el converteix en un element cardioprotector. És rica en fósfor, magnesi, potasi i calci entre d'altres i en vitamines com l'àcid fòlic, vitamina E o C. També conté enzims prebiótics que afovoreixen la digestió.


La podeu conservar fins a 48h a la nevera... encara que no crec que duri tant!!


Ingredients (1lt)


250 g de xufles


1500 g d'aigua mineral


60 g de sucre


Preparació


1. Posa les xufles en remull amb 500gr d'aigua mineral unes 8h aprox.


2. Posa en el vas les xufes escorregudes i tritura 1min/vel. 10.


3. Afegeix 500gr d'aigua mineral i torna a triturar 1min/vel. 10.


4. Incorpora uns altres 500gr. d'aigua mineral i el sucre i barreja 20seg./vel 5.


5. Filtra la beguda a través d'un drap fi de cotó col·locat sobre d'un colador o el cistellet i apreta bé per anar separant el líquid de la polpa.


6. Deixa refredar a la nevera. (també pots utilitzar aigua freda i així es refrederà més ràpid o bé afegir uns glaçons).

Solicita demostración
11 julio 2020