Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

<p>La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…</p> <p>Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.</p> <p>Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.</p> <p>Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!</p> <p>@entregustos19</p>

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

Patates de guarnició amb all i romaní

19 febrero 2021
19 febrero 2021
Categoría:


De la plataforma de Regne Unit de Cookidoo us vull compartir aquesta recepta per fer unes patates amb all i romaní ideals com a guarnició per a qualsevol carn rostida. En aquest cas jo les vaig fer per acompanyar un pollastre rostit.


Aquí teniu la recepta traduïda i sino la podeu seguir en cuina guiada en anglès Roast potatoes with rosemary and garlic


Ingredients


500 g aigua


1000 g patates pelades i tallades a trossos 


4 cullerades d'oli d'oliva, llard o l'oli de rostir la carn


Escames de sal i pebre al gust


5 - 6 grans d'all aixafats


4 branquetes de romaní fresc, només les fulles


Preparació


1. Posa l'aigua en el vas. Col·loca el Varoma amb les patates repartides entre el recipient i la safata vigilant que quedin forats lliures perque circuli bé el vapor. Tapa el varoma i programa 16-18min/varoma/vel 2 fins que les patates estiguin gairebé cuites i les vores de les patates estiguin tovetes. Si cal, pots programar un parell de minuts més. Mentres, pre-escalfa el forn a 190º


2. Retira el varoma de sobre el vas i sense destapar agafa el recipient per les nanses subjectant la tapa i sacseja les patates, aixó farà que la part externa de les patates quedi una mica rugosa i quedaran més cruixents.


3. Posa les patates en una safata que pugui anar al forn. Posa-hi l'oli i salpebra al gust. Cou al forn durant 30min a 190º.


4. Una vegada passat aquest temps, remou les patates i afegeix-hi els grans d'all. Cou 10 minuts a 190º.


5. Torna a remenar les patates i afegeix-hi les fulles de romaní i al forn 10 minuts més a 190º fins que les patates estiguin daurades i cruixents.


Bon profit!!

Solicita demostración
19 febrero 2021