Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

<p>La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…</p> <p>Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.</p> <p>Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.</p> <p>Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!</p> <p>@entregustos19</p>

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

PIZZA NERO DI SEPIA AMB POP I PESTO D'AMMETLLA

13 mayo 2020
13 mayo 2020



Ja som a divendres i sé que a moltes cases hi ha la tradició de menjar pizza per sopar... La Thermomix® és una gran aliada per ajudar-nos a preparar les nostres masses d'una forma ràpida, neta i amb un resultat espectacular!


De pizzes en podem fer de molts tipus i amb infinitat d'ingredients pero... us atreviu amb aquesta versió? us la recomano!!


La podeu seguir amb cuina guiada a Cookidoo 


PIZZA NERO DI SEPIA AMB POP I PESTO D'AMMETLLA


Ingredients


190gr d'aigua


1 sobre de tinta de calamar


15gr de llevat fresc


2-3 cullerades d'oli


300gr de farina de força


1 culleradeta de sal


60-80 gr de formatge cremós


250-300g de formatge tipus "Tetilla" gallega


250-300gr de pop cuit tallat a rodelles de 3mm


150 gr de tomaquets cherry tallats per la meitat


40gr de parmesà


30gr d'ammetlles crues sense pell


1 gra d'all petit


20gr de fulles d'alfàbrega fresca


80gr d'oli d'oliva verge extra


1 pessic de sal


Preparació



  1. Pre-escalfa el forn a màxima temperatura: 250º aprox.

  2. Per fer la massa, posem en el vas l'aigua, la tinta de calamar i el llevat. Escalfem 1min./37º/vel. 2. Mentrestant, untem amb oli una safata de forn.

  3. Afegir al vas la farina i la sal i amassa 1min/vel. espiga. Retira la massa del vas, forma una bola i deixa reposar.

  4. Mentrestant prepararem el pesto d'ammetlla. Posem en el vas el parmesà i ratllarem 5seg./vel. 10

  5. Hi afegirem les ammetlles, l'all, l'alfàbrega, l'oli i la sal i triturarem 10seg./vel. 7

  6. Estirarem la massa de la pizza amb un corró formant un rectangle de 30x40 aprox. i la posarem sobre la safata preparada. 

  7. Hi untarem el formatge cremós i hi repartirem el formatge "tetilla" tallat a trossets, el pop i els tomaquets cherry. Finalment hi posarem el pesto per sobre.

  8. Coure al forn 15min aprox. al màxim (250º aprox)


Bon profit!!!

Solicita demostración