Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

PIZZETA DE CARN AMB ESPÀRRECS I OU

17 May 2020
17 May 2020


Resultat de la classe de l'última classe feta amb Zoom amb els clients del nostre equip. Un bon sopar de dissabte!!!


PIZZETA DE CARN AMB ESPÀRRECS I OU (6ud)


Ingredients


Pel farcit de carn:


30g d'oli d'oliva


100g de ceba tallada a quarts


2 grans d'all


200 g de tomàquet madur tallat a quarts


300 g de carn picada


½ culleradeta d'orenga


1 pessic de pebre mòlt


½ culleradeta de sal


Massa


220g d'aigua


20g d'oli d'oliva


15 g de llevat fresc


200 g de farina de força


200 g de farina de reposteria


1 ½ culleradeta de sal


200 g de mozzarella ratllada


1 manat espàrrecs verds


6 ous


una mica de pebre mòlt


Preparació



  1. Començarem amb la massa posant en el vas l'aigua, l'oli i el llevat. Barregem 1 min/37°C/vel 2. 

  2. Afegim les farines i la sal. Barregem 10 seg/vel 4 i amassem 2 min/espiga. Retirem la massa del vas i formem una bola. Ho deixem reposar en un bol tapat amb un drap o film mentres preparem el farcit.

  3. Pre-escalfem el forn a 200º i preparem 2 safates de forn untades amb oli o amb paper de forn.

  4. Sense rentar el vas, posem l'oli, la ceba, l'all i el tomàquet i ho trossegem 4 seg/vel 4. Després sofregim 6 min/120°C/vel 1

  5. Afegim la carn picada, l'orenga la sal i el pebre. Barregem bé amb l'espàtula i programem 5 min/100°C/gir esquerra/vel cullera. Aboquem el farcit en un bol o safata perque es refredi una mica.

  6. Dividim la massa en 6 parts iguals aproximadament i els hi donem forma de bola. Amb un corró o amb les mans les anem extenent fins formar cercles d'uns 15cm de diàmetre i els anirem posant a les safates preparades (3+3). 

  7. Distribuirem la carn sobre cada pizza i després hi posarem la mozzarella per sobre. Col·locarem els espàrrecs al voltant. Amb el revers d'una cullera presionarem el centre de la pizzeta (com si fessim un volcà) i hi posarem l'ou i el salpebrem.

  8. Couem al forn durant uns 15min aprox en 2 tandes.

Solicita demostración