PIZZETA DE CARN AMB ESPÀRRECS I OU

#Masas, panes y repostería 17 mayo 2020


Resultat de la classe de l'última classe feta amb Zoom amb els clients del nostre equip. Un bon sopar de dissabte!!!


PIZZETA DE CARN AMB ESPÀRRECS I OU (6ud)


Ingredients


Pel farcit de carn:


30g d'oli d'oliva


100g de ceba tallada a quarts


2 grans d'all


200 g de tomàquet madur tallat a quarts


300 g de carn picada


½ culleradeta d'orenga


1 pessic de pebre mòlt


½ culleradeta de sal


Massa


220g d'aigua


20g d'oli d'oliva


15 g de llevat fresc


200 g de farina de força


200 g de farina de reposteria


1 ½ culleradeta de sal


200 g de mozzarella ratllada


1 manat espàrrecs verds


6 ous


una mica de pebre mòlt


Preparació



  1. Començarem amb la massa posant en el vas l'aigua, l'oli i el llevat. Barregem 1 min/37°C/vel 2. 

  2. Afegim les farines i la sal. Barregem 10 seg/vel 4 i amassem 2 min/espiga. Retirem la massa del vas i formem una bola. Ho deixem reposar en un bol tapat amb un drap o film mentres preparem el farcit.

  3. Pre-escalfem el forn a 200º i preparem 2 safates de forn untades amb oli o amb paper de forn.

  4. Sense rentar el vas, posem l'oli, la ceba, l'all i el tomàquet i ho trossegem 4 seg/vel 4. Després sofregim 6 min/120°C/vel 1

  5. Afegim la carn picada, l'orenga la sal i el pebre. Barregem bé amb l'espàtula i programem 5 min/100°C/gir esquerra/vel cullera. Aboquem el farcit en un bol o safata perque es refredi una mica.

  6. Dividim la massa en 6 parts iguals aproximadament i els hi donem forma de bola. Amb un corró o amb les mans les anem extenent fins formar cercles d'uns 15cm de diàmetre i els anirem posant a les safates preparades (3+3). 

  7. Distribuirem la carn sobre cada pizza i després hi posarem la mozzarella per sobre. Col·locarem els espàrrecs al voltant. Amb el revers d'una cullera presionarem el centre de la pizzeta (com si fessim un volcà) i hi posarem l'ou i el salpebrem.

  8. Couem al forn durant uns 15min aprox en 2 tandes.