Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

Quinoa amb pèsols i pesto d'ametlla

03 May 2020
03 May 2020


Més idees per cuinar amb verdura de temporada... els pèsols. Us animo a provar aquesta recepta fresca i fàcil. Ideal per preparar amb antel·lació i per portar de pic-nic o a la feina (quan poguem... és clar...)


QUINOA AMB PÈSOLS I PESTO D'AMETLLA 


Ingredients (4 persones) 


15gr alfàbrega fresca


25gr cilantre fresc


3 cullerades suc llimona


80gr ametlles crues sense pell


60gr oli oliva


1 culleradeta sal


2 pessics pebre negre


1 culleradeta mel


70 gr api talladet a rodanxes



250gr quinoa en gra


30gr oli d'oliva


1 culleradeta de sal


700gr aigua


200gr pèsols



Preparació


1. Posa en el vas l'alfàbrega i el cilantre i pica 3seg. Vel.7. Retira a un bol i afegeix 1 cullerada de suc de llimona.


2. Posa en el vas les ametlles, el suc de llimona restant, l'oli, la sal, el pebre i la mel. Trossejar 4seg. Vel5. Afegeix al bol amb les herbes, posa-hi l'api, barreja amb espàtula i reserva.


3. Posa en el vas la quinoa, l'oli, la sal i l'aigua. Programa 10min/100°/gir esquerra/vel. Cullera


4. Afegeix els pèsols i cou 6min./100°/gir esquerra/vel. Cullera. Cola amb el cistellet, esbandeix amb aigua freda i aboca-ho en un bol o safata.


5. Incorpora el pesto i barreja bé. Serveix o reserva a la nevera fins l'hora de servir.


Si tens subscripció a Cookidoo la pots seguir amb cuina guiada.

Solicita demostración