advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

Comprar Thermomix®

Roll de pernil salat i brie

16 April 2021
16 April 2021


Avui una recepta d'aquelles que triomfen!! Per un berenar, un esmorzar, un pic-nic o quan ens conviden a casa d'uns amics i hem de portar alguna cosa. Com sempre la Thermomix® és la nostra gran aliada!


Jo l'he farcit de pernil salat i brie... pero admet moltes opcions dolces i salades. Tu què hi posaries? 


L'últim que vaig fer el vaig congelar en porcions i vaig tenir els "entrepans" fets per esmorzar per uns quants dies! 


Ingredients


230 g de llet


25 g de llevat prensat fresc


30 g d'oli d'oliva 


1 ou


30 g de sucre


250 g de farina de força


250 g de farina de blat (tot ús)


1 culleradeta de sal


150 - 200 g de pernil salat tallat finet


150 - 200 g de formatge brie


5 culleradetes de mantega


1 ou batut


Preparació


1.  Comencem preparant la massa: posem en el vas la llet, el llevat, l'oli, l'ou i el sucre. Barregem 1 min/37°C/vel 2.


2. Afegim les farines i la sal i programen 1min. vel. espiga. Retirem la massa del vas, formem una bola i deixem reposar tapada uns 15-20min.


3. Pre-escalfem el forn a 180ºC. Preparem un motlle desmontable o una tartera (d'uns 20cm de diàmetre) que tingui les parets una mica altes, untant-la amb oli o mantega.


4. Amb un corró estirem la massa donant-li forma rectangular, aprox. 30x40cm. Cubrim la superficie amb els talls de pernil i el formatge. Formem un rotlle començant per la part més ampla. Tallem en 8 o 9 talls i col·loquem en el motlle preparat. Pintem la superficie amb l'ou batut.


5. Enfornem durant uns 25min a 180ºC. Retirem del forn i a gaudir-ne! fred o calent... com t'agradi més.

Solicita demostración