Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

<p>La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…</p> <p>Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.</p> <p>Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.</p> <p>Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!</p> <p>@entregustos19</p>

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

Suc de Mango i Gingebre

29 mayo 2020
29 mayo 2020
Categoría:



Aquesta setmana ha sortit el número de juny de la Revista Thermomix® i aquest suc em va cridar l'atenció per la seva combinació. Molt suau, fàcil, ràpid, sa, bo i ple de vitamines!! què més volem?


La revista d'aquest mes inclou un munt de receptes noves i propostes molt interessants!! Encara no la tens? No tens la subscripció a Cookidoo? Realment val la pena, t'ho recomano 100%. Per qualsevol dubte o informació pots contactar amb mi.


SUC DE MANGO I GINGEBRE (1,4l aprox)


Ingredients


1 taronja pelada (sense pell blanca ni pinyols)


1 - 2 llimones pelades (sense pell blanca ni pinyols)


1 mango madur a trossos


1 troç de gingebre fresc pelat (1cm aprox)


800 g d'aigua


40 g de mel


120 g de glaçons 


Preparació


Posa en el vas tots els ingredients i tritura 1min. vel. 5-10 progressivament. 


Ja et quedarà ben fresquet... a punt per beure!


NOTA: si vols pots conservar el gingebre ja pelat al congelador guardat en una bossa o un recipient. D'aquesta manera sempre en tindràs i el podràs afegir a un munt de receptes.

Solicita demostración
29 mayo 2020