Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

<p>La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…</p> <p>Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.</p> <p>Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.</p> <p>Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!</p> <p>@entregustos19</p>

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

ÚLTIMS DIES!! TM6 30 dies sense compromís + 50€ de regal

21 mayo 2020
21 mayo 2020
Categoría:


Vols gaudir del nou model TM6 durant 30 dies sense compromís? fins el dia 25 de Maig pots fer-ho!! Aprofita l'oportunitat de conèixer a fons tot el que Thermomix® pot fer per a tu, no t'arrepentiràs.


A més a més t'obsequiarem amb un xec de compra de 50€ a la nostra botiga on-line on podràs triar entre un munt d'accessoris i complements per ajudar-te en el dia a dia. Independentment de si decideixes quedar-te el Thermomix® . Què et sembla? jo no deixaria escapar l'oportunitat!!! Queden pocs dies!Contacta amb mi i t'informaré de tots els detalls. 

Solicita demostración
21 mayo 2020