Coca de verdures amb un toc personal

#Masas, panes y repostería 18 octubre 2017


Què fàcil és fer la coca de verdures per sorprendre els teus convidats!


És la típica coca del llibre "Fácil y saludable" però amb unes variants: substituir el llard per mantega i així donar-li una textura com si fos una coca de croissant sense oblidar-nos d'afegir l'albergínia.


- Ingredients 


50 g d'oli
100 g d'aigua
50 g de mantega
300 g de farina de força
1 culleradeta de sal
1 grapadet de sucre
500 g de verdures  (pebrot, carbassó, albergínia, ceba)
100 g d'oli
2 culleradetes de sal
20 g de llevat fresc
1 cullerada de pebre vermell dolç 


- Preparació:


Afegeix al got: l'oli, la mantega i l'aigua 1min/37graus/vel 2
Incorpora el llevat, la farina, la sal i el sucre i barregem 30 seg/V6
Posa la massa sobre la safata i estira-la molt prima amb un corró o les mans
Posa totes les verdures el got l'oli la sal i el pebre vermell 3 seg/V4
Cobreix la massa amb les verdures i forneja a 200 graus durant 20 min
A l'últim moment afegeix el formatge de cabra i unes olives negres
Es pot servir freda o calenta