Trufes Gelades

#Postres y dulces 24 octubre 2017


Qui es pot resistir a unes trufes?


Després d'un bon àpat ja no ens queda espai per el postre, i les trufes són un bon recurs degut a les seves reduïdes mides i el seu intens sabor que satisfà la necessitat del postre.  Són molt fàcils de fer i admeten moltes variants: afegir whisky, cointreau, cereals i el seu acabament pot ser arrebossades amb fideus  de xocolata o amb cacau amb pols, que dóna un sabor amarg.


-Ingredientes (60 unidades)


100 g de nata para montar 


300 g Chocolate fondant 


50 g Whisky (opcional)


Fideos de chocolate o cacao 


-Preparación


Poner en el vaso la nata 4 min 90°C V2


Anadir el chocolate troceado V6, hasta que quede bien triturado. Bajar con la espatula hacia las cuchillas 


Incorporar el whisky 10 seg V6


Verter la mezcla en un recipiente y meter en el congelador hasta que endurezca 


Una vez este solida hacer bolitas y rebozar en fideos o cacao 


Introducir en el congelador hasta su consumo