Thermomix® Barcelona

Elena Miro Peiro

Hola, soc Elena Miró.

Vinc del entorn laboral de farmacia on l’us d’aparells és de gran ajuda, i desde sempre m’ha agradat cuinar, com no podia ser d’altra manera el fruit d’aquesta barreja ha fet que sigui una TM6 Lover! 

M’agrada innovar tant com reproduir la cuina tradicional, i sobretot m'agrada compartir les receptes i novetats amb vosaltres!      

 Elenmir

Hola, soc Elena Miró.

Vinc del entorn laboral de farmacia on l’us d’aparells és de gran ajuda, i desde sempre m’ha agradat cuinar, com no podia ser d’altra manera el fruit d’aquesta barreja ha fet que sigui una TM6 Lover! 

M’agrada innovar tant com reproduir la cuina tradicional, i sobretot m'agrada compartir les receptes i novetats amb vosaltres!      

 Elenmir

CUES DE LLAGOSTI PER SUCAR-HI PA AMB Thermomix®

27 December 2021

Tiempo de preparación 00:15:00 mins

Ración para 1 personas

27 December 2021

Bon dia!


Avui un aperitiu per sucar-hi pa: cuetes de llagosti picants i gustoses! He modificat la recepta de cookidoo langostinos dorados. Es fa servir la Alta Temperatura del TM6. Probeu-los i em dieu que tal!


Bon profit!

Ingredientes

  • 50 g d’oli d’oliva
  • 3 grans d’all per la meitat
  • 250 g de cuetes de llagostí crues mitjanes pelades (aixugades amb paper de cuina)
  • un o dos bitxos
  • sal, pebre, pebre vermell picant
  • 70 g de crema de llet

Pasos de la receta

1 Paso

Posa l’oli, els alls i els bitxos en el got i, sense posar el cubilet, fregeix 2 min 30 seg/120 º/ vel cullera.

2 Paso

Afegeix els llagostins assegurant-te que queden ben distribuits dins del got, inicia Alta Temperatura. Posa sal, pebre i la crema de llet i cuina 2min/120º/ vel cullera.

3 Paso

Presenta-ho en cassoleta de fang i menja-ho calent! No us oblideu de sucar-hi pa!

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración