Thermomix® Barcelona

Elena Miro Peiro

Hola, soc Elena Miró.

Vinc del entorn laboral de farmacia on l’us d’aparells és de gran ajuda, i desde sempre m’ha agradat cuinar, com no podia ser d’altra manera el fruit d’aquesta barreja ha fet que sigui una TM6 Lover! 

M’agrada innovar tant com reproduir la cuina tradicional, i sobretot m'agrada compartir les receptes i novetats amb vosaltres!      

 Elenmir

Hola, soc Elena Miró.

Vinc del entorn laboral de farmacia on l’us d’aparells és de gran ajuda, i desde sempre m’ha agradat cuinar, com no podia ser d’altra manera el fruit d’aquesta barreja ha fet que sigui una TM6 Lover! 

M’agrada innovar tant com reproduir la cuina tradicional, i sobretot m'agrada compartir les receptes i novetats amb vosaltres!      

 Elenmir

PEUS DE PORC AL XUP-XUP AMB Thermomix®

17 diciembre 2020
17 diciembre 2020
Categoría:


Hola,


Ara que apreta el fred ens podem permetre plats consistents i els peus de porc segur que ens donen energia!


Ingredients per els peus de porc:



  • 1000 gr peus de porc, tallats a lo llarg i després per la mitat ( a quarts)

  • 200 gr de ceba

  • 300 de tomàquet triturat

  • 100 gr de pastanaga 

  • 1 fulla de llorer, sal pebre, un o dos bitxos

  • 100 gr vi ranci, 

  • 70 gr d'oli

  • aigua per cobrir


per la picada: una presa de xocolata, un grapat d'ametlles i avellanes, julivert, un carquinyoli o dos galetes (jo multiplico per 4 les quantitats de la picada i guardo tres parts en una bossa de congelació amb zip, ben planeta, i feina feta per futures receptes!)


PREPARACIÓ


1. Posar la picada 10”/vel 10 i reservem.


2. Sense rentar el got posar oli, ceba, alls, pastanaga i trossegem 4” /vel 4


3. Cuinar: busquem la recepta “cebolla dorada” per aprofitar l'Alta Temperatura que no es pot fer manual. Si no es té TM6 sofregir la ceba 10´/varoma/vel 1.


4. Triturar 10”/vel 4


5. Afegir tomàquet 10´/varoma /vel 1


6. Retirar sofregit i posar el protector de ganivetes


7. Posar els peus de porc, el sofregit, 50 gr de picada, vi ranci, sal, pebre, la fulla de llorer, els bitxos,  i una mica d’aigua per cobrir


8. Cuinar 5 o 6 hores/98º/baixa temperatura


Aquesta recepta te una salseta per sucar-hi pa! A mi m’agrada acompanyar-la d'ARROS BLANC


Per fer aquesta recepta necessiteu TM6 i  CUBRECUCHILLAS


Bon profit!

Solicita demostración
17 diciembre 2020