Thermomix® Barcelona

Elena Miro Peiro

<p>Hola, soc Elena Miró.</p> <p>Vinc del entorn laboral de farmacia on l’us d’aparells és de gran ajuda, i desde sempre m’ha agradat cuinar, com no podia ser d’altra manera el fruit d’aquesta barreja ha fet que sigui una TM6 Lover! </p> <p>M’agrada innovar tant com reproduir la cuina tradicional, i sobretot m'agrada compartir les receptes i novetats amb vosaltres!      </p> <p> Elenmir</p>

Hola, soc Elena Miró.

Vinc del entorn laboral de farmacia on l’us d’aparells és de gran ajuda, i desde sempre m’ha agradat cuinar, com no podia ser d’altra manera el fruit d’aquesta barreja ha fet que sigui una TM6 Lover! 

M’agrada innovar tant com reproduir la cuina tradicional, i sobretot m'agrada compartir les receptes i novetats amb vosaltres!      

 Elenmir

VEDELLA AMB VOLETS AL XUP-XUP AMB Thermomix®

20 septiembre 2021
20 septiembre 2021
Categoría:

Hola a tots!


Comença la temporada de bolets! Avui he tunejat una recepta de Cookidoo per TM6: Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)




Ingredients:


80 g d'oli d'oliva


250 g de ceba en octaus


2 tomàquets pelats a trossos


1 all


1000 g de conill de vedella en trossos de 3 cm


200 g de vi de ranci (o el que tingueu)


1 cullaradeta de sal


2 pessics de pebre molta


200 g de nap en daus de 1,5 cm


200 g de pestenagua en rodelles de 5 mm


300 g de bolets


200 g de brou de carn


20 g de maicena


30 g de agua 


1 cullerada de ceballet


Preparació:



  1. Poseu en el got 20 g d'oli, l'all, els tomàquets i la ceba inicieu Alta Temperatura . Traieu a un bol i reserveu.

  2. Poseu en el got 20 g d'oli, els bolets a trossos  i inicieu Alta Temperatura . Reserveu.

  3. Poseu en el got 20 g d'oli i 500 g de conill de vedella i inicieu Alta Temperatura . Traieu a l'bol amb les verdures i reserveu.

  4. Poseu en el got 20 g d'oli i 500 g de conill de vedella i inicieu Alta Temperatura .

  5. Afegiu el vi ranci i, sense posar el cubilet, programeu 3 minuts

  6. Col·loqui el cubrecuchillas en el vas. Poseu en el got la carn daurada,les verdures i els bolets reservats, la sal, el pebre, el nap, la pastanaga i el brou de carn i inicieu Cocció lenta  / 2 h 30 min / 98 ° C.

  7. Poseu un bol sobre la tapa del vas amb la maizena i l'aigua. Barregeu amb una cullera, afegiu al got i programeu 5 minuts / 100 ° C / gir invers / vel cullera. Traieu a una font i serviu immediatament.


Queda molt tendre! Ho podeu acompanyar amb puré de patata


Bon profit!

Solicita demostración
20 septiembre 2021