Pasta amb pollastre

#Pastas y arroces 30 marzo 2021

Avui hem volgut provar una recpta de la nova col.lecció Cubrecuchillas. Si t'agrada la pasta, la llimona i l'alfàbrega, aquest és el teu plat!! T'hi atreveixes? És un plat cremós com la pasta, fresc com la llimona i exòtic com l'alfàbrega. Pasta con pollo en salsa de limón y albahaca con queso ricota.Es fa amb el "cubrecuchillas", ja tens aquest nou accessori? Contacta'm i te'l podré regalar....


La pasta té infinites possiblitats, atreveix-te a innovar.



INGREDIENTS:


50 g de formatge parmesà en troços
2 - 3 branquetes de julivert fresc
22 - 28 fulles d'alfàbrega fresca
2 alls
30 g d'oli d'oliva
400 g de pit de pollastre sense pell en daus de 2 cm
1 culleradeta sal
1100 g d'aigua
2 pastilles de brou de pollastre esmicolades
400 g de macarrons
1 culleradeta de pell de llimona ratllada
1 cullerada de suc de limona
150 g de formatge ricota 
2 - 3 rodanxes de limona


PREPARACIÓ


Posa al got de la Thermomix® el formatge parmesà i ratlla 10 seg/vel 10. Retira a un bol i reserva.


Posa al got el julivert i 10-12 fulles d'alfàbrega i talla 5 seg/vel 7. Retira a un bol i reserva.


Posa al got l'all i talla 3 seg/vel 7. Amb l'espàtula, baixa l'all cap al fons del got.


Afegeix l'oli d'oliva i sofregeixi 3 min/120°C/vel 1.


Incorpora el pollastre i la sal i salteja 5 min/120°C/gir invers/vel cullera. Retira a un bol i reserva.


Col.loca el "cubrecuchillas" al got.


Posa al got l'aigua, els macarrons i les pastilles de brou esmicolades. Programa 15 min/100°C/gir invers/vel cullera. Barreja suaument amb l'espàtula.


Incorpora el julivert i l'alfàbrega picats, 8-10 fulles d'alfàbrega, la pell de la llimona ratllada i el suc de llimona, el pollastre saltejat reservat i el formatge ricota. Introdueix l'espàtula per l'obertura de la tapa i programi 2 min/100°C/gir invers/vel cullera.


Mentrestant, mou delicadament l' espàtula d'un costat a l'altre.


Retira els macarrons a una safata per servir. Empolvoreu amb el formatge ratllat reservat i barregeu amb l'espàtula. Decora amb els talls de llimona i les fulles d'alfàbrega, deixa reposar uns minuts i bon profit!