Hola, hi ha qui em pregunta que perquè tinc Thermomix® , doncs per que ni sabia cuinar ni m'agradava. La cuina se'm feia una muntanya cada dia i ara només penso en què puc cuinar que sigui fàcil, bo i ràpid i amb cookidoo em venen moltes idees al cap. Fins i tot ma mare està sorpresa de tant que he après a cuinar!  Ara faig virgueries que mai hauria pensat i gaudeixo cuinant. Que fàcil i divertit és cuinar amb Thermomix® ! T'hi apuntes? 

Hola, hi ha qui em pregunta que perquè tinc Thermomix® , doncs per que ni sabia cuinar ni m'agradava. La cuina se'm feia una muntanya cada dia i ara només penso en què puc cuinar que sigui fàcil, bo i ràpid i amb cookidoo em venen moltes idees al cap. Fins i tot ma mare està sorpresa de tant que he après a cuinar!  Ara faig virgueries que mai hauria pensat i gaudeixo cuinant. Que fàcil i divertit és cuinar amb Thermomix® ! T'hi apuntes? 

Pastís de formatge - Cheesecake

16 March 2021
16 March 2021
Categoría:

Aquesta setmana he fet un pastís de formatge boníssim, delicat i suau. Sempre s’aprèn de tothom, i en aquest cas m’ha passat la recepta la Marta, i amb el seu permís, la comparteixo amb vosaltres. Gràcies Marta!




Ingredients:


Per la base:


200 grs de galetes Núria (o similar)


80 grs de mantega


Pel pastís:


4 ous


200 grs de sucre


250 grs de formatge mascarpone


200 grs de formatge cremós (tipus Philadelphia)


100 grs de nata de muntar


1 iogurt grec


50 grs de maizena


200 grs de melmelada de nabius o gerds



Preparació:


Base


Posem al got de la Thermomix® les galetes i la mantega a trossos i triturem 20 seg/vel 7. Ho aboquem sobre el motlle de Ø 22 cm i ho premsem escampat per tota la superfície del motlle. Enfornem 10 min a 180º. Reservem.


Pastís


Posem la papallona al got comprovant sempre que quedi ben col·locada . Hi posem els ous i el sucre i barregem 5 min/vel 3.


Hi afegim el mascarpone, el formatge cremós, la nata, el iogurt i la maizena i ho batem tot 3 mi/vel 3,5. Ho aboquem al motlle sobre la base de galetes i ho enfornem 45/50 min a 170º.


Passat aquest temps apaguem el forn i obrim parcialment la porta del forn sense treure el pastís.


Posem al got la melmelada 15 seg/vel 3 i quan el pastís ja no estigui calent el traiem del forn i escampem la melmelada per sobre.


Desitjo que us agradi!




Solicita demostración
16 March 2021