Hola, hi ha qui em pregunta que perquè tinc Thermomix® , doncs per que ni sabia cuinar ni m'agradava. La cuina se'm feia una muntanya cada dia i ara només penso en què puc cuinar que sigui fàcil, bo i ràpid i amb cookidoo em venen moltes idees al cap. Fins i tot ma mare està sorpresa de tant que he après a cuinar! Ara faig virgueries que mai hauria pensat i gaudeixo cuinant. Que fàcil i divertit és cuinar amb Thermomix® ! T'hi apuntes?
Home › Delegación Barcelona › Gisela Comas › Postres y dulces › Pastís de pastanaga


Hola, hi ha qui em pregunta que perquè tinc Thermomix® , doncs per que ni sabia cuinar ni m'agradava. La cuina se'm feia una muntanya cada dia i ara només penso en què puc cuinar que sigui fàcil, bo i ràpid i amb cookidoo em venen moltes idees al cap. Fins i tot ma mare està sorpresa de tant que he après a cuinar! Ara faig virgueries que mai hauria pensat i gaudeixo cuinant. Que fàcil i divertit és cuinar amb Thermomix® ! T'hi apuntes?

¿Quieres que te llame Gisela Comas?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Quieres hablar con Gisela Comas por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Pastís de pastanaga
02 March 2021Hola, com van les ganes de cuinar? Per això jo tinc Thermomix® .
Avui he fet un Pastís de pastanaga i ametlles. És fàcil i boníssim! Vols ser cuinetes com jo? No cal saber-ne, truca'm i t'ho explico!
Volia fer alguna cosa per gastar la bossa de coco ratllat que tinc a la nevera que em va sobrar dels panellets i també tenia moltes avellanes crues que vam comprar per duplicat el meu marit i jo, visca la comunicació familiar!! D'ametlla, no en tenia cap ni una. Així que vaig pensar que podia fer un Pastís de pastanaga, coco i avellanes!! Per això tinc Thermomix® , per agafar receptes de base i "tunejar-les" amb el que tinc per casa.
Us deixo la recepta per si us animeu!!
Ingredients:
Mantega per engreixar el motlle
200 grs sucre
6 o 8 tires de pell de llimona (només la part groga)
300 grs de pastanagues pelades i a trocets
4 ous
80 grs de farina de reposteria (i un polsim més pel motlle)
1 sobre de llevat químic en pols (15 grs)
1 polsim de sal
100 grs de coco (o el que tinguis)
200 grs d'avellanes crues moltes prèviament (entre el coco i les avellanes ha de sumar 300grs)
Preparació:
Precalentar el forn a 180º i engreixar el motlle amb mantega
Posar el sucre i les pells de llimona al got i 20 seg/vel 10
Amb l'espàtula baixar els ingredients de les parets del got i afegir les pastanagues 20 seg/vel 5
Afegir els ous al got 5 seg/vel 7
Afegir la farina, el llevat, la sal, el coco i acabar d'arribar als 300grs amb les avellanes 6 seg/vel 4
Acabar de barrejar amb l'espàtula i posar-ho al motlle
Forn 40 minuts (180 graus)
Desitjo que us agradi!!