Hola, hi ha qui em pregunta que perquè tinc Thermomix® , doncs per que ni sabia cuinar ni m'agradava. La cuina se'm feia una muntanya cada dia i ara només penso en què puc cuinar que sigui fàcil, bo i ràpid i amb cookidoo em venen moltes idees al cap. Fins i tot ma mare està sorpresa de tant que he après a cuinar!  Ara faig virgueries que mai hauria pensat i gaudeixo cuinant. Que fàcil i divertit és cuinar amb Thermomix® ! T'hi apuntes? 

Hola, hi ha qui em pregunta que perquè tinc Thermomix® , doncs per que ni sabia cuinar ni m'agradava. La cuina se'm feia una muntanya cada dia i ara només penso en què puc cuinar que sigui fàcil, bo i ràpid i amb cookidoo em venen moltes idees al cap. Fins i tot ma mare està sorpresa de tant que he après a cuinar!  Ara faig virgueries que mai hauria pensat i gaudeixo cuinant. Que fàcil i divertit és cuinar amb Thermomix® ! T'hi apuntes? 

Pastís de pastanaga

02 marzo 2021
02 marzo 2021
Categoría:



Hola, com van les ganes de cuinar? Per això jo tinc Thermomix® . 


Avui he fet un Pastís de pastanaga i ametlles. És fàcil i boníssim! Vols ser cuinetes com jo? No cal saber-ne, truca'm i t'ho explico! 


Volia fer alguna cosa per gastar la bossa de coco ratllat que tinc a la nevera que em va sobrar dels panellets i també tenia moltes avellanes crues que vam comprar per duplicat el meu marit i jo, visca la comunicació familiar!! D'ametlla, no en tenia cap ni una. Així que vaig pensar que podia fer un Pastís de pastanaga, coco i avellanes!! Per això tinc Thermomix® , per agafar receptes de base i "tunejar-les" amb el que tinc per casa.


Us deixo la recepta per si us animeu!!


Ingredients:


Mantega per engreixar el motlle


200 grs sucre


6 o 8 tires de pell de llimona (només la part groga)


300 grs de pastanagues pelades i a trocets


4 ous 


80 grs de farina de reposteria (i un polsim més pel motlle)


1 sobre de llevat químic en pols (15 grs)


1 polsim de sal


100 grs de coco (o el que tinguis) 


200 grs d'avellanes crues moltes prèviament (entre el coco i les avellanes ha de sumar 300grs) 


Preparació:


Precalentar el forn a 180º i engreixar el motlle amb mantega


Posar el sucre i les pells de llimona al got i 20 seg/vel 10 


Amb l'espàtula baixar els ingredients de les parets del got i afegir les pastanagues 20 seg/vel 5 


Afegir els ous al got 5 seg/vel 7 


Afegir la farina, el llevat, la sal, el coco i acabar d'arribar als 300grs amb les avellanes 6 seg/vel 4 


Acabar de barrejar amb l'espàtula i posar-ho al motlle


Forn 40 minuts (180 graus)


Desitjo que us agradi!!

Solicita demostración
02 marzo 2021