Hola, hi ha qui em pregunta que perquè tinc Thermomix® , doncs per que ni sabia cuinar ni m'agradava. La cuina se'm feia una muntanya cada dia i ara només penso en què puc cuinar que sigui fàcil, bo i ràpid i amb cookidoo em venen moltes idees al cap. Fins i tot ma mare està sorpresa de tant que he après a cuinar! Ara faig virgueries que mai hauria pensat i gaudeixo cuinant. Que fàcil i divertit és cuinar amb Thermomix® ! T'hi apuntes?
Home › Delegación Barcelona › Gisela Comas › Pescados y mariscos › Peix al forn


Hola, hi ha qui em pregunta que perquè tinc Thermomix® , doncs per que ni sabia cuinar ni m'agradava. La cuina se'm feia una muntanya cada dia i ara només penso en què puc cuinar que sigui fàcil, bo i ràpid i amb cookidoo em venen moltes idees al cap. Fins i tot ma mare està sorpresa de tant que he après a cuinar! Ara faig virgueries que mai hauria pensat i gaudeixo cuinant. Que fàcil i divertit és cuinar amb Thermomix® ! T'hi apuntes?

¿Quieres que te llame Gisela Comas?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Gisela Comas por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Peix al forn
23 February 2021Turbot al forn
Avui he volgut fer un dinar de diumenge!!
El peix al forn sempre quedarà més bo si li faig un llit de patates i ceba que nomé amb oli i sal. Així que avui he escollit uina recepta que em fes la base del plat, les patates i la ceba, per no haver de passar-me 1 hora davnt els fogons fregint les patates i despreés fregint la ceba.
Amb la recepta dels Chicharros al horno con patatas y pimientos en un moment he tingut fetes les patates al varoma amb el vapor del vi blanc que em feia la ceba al got. Ha quedat una base exquisida!!
He posat al got:
50 grs d'oli d'oliva
250grs de ceba tallada
1 fulla de llorer
100 grs de vi blanc
Al cistellet hi he posat 500 grs de patates a rodanxes de 2 mm
I 30 min/varoma/gir invers/vel 1
Un cop acabat he posat les patates a la safat del forn, la ceba sobre les patates i el turbot cru, esbandit i net de tripes a sobre la ceba. Hi he expremut un parell de tomàquets madurs i una llimona , un raig d'oli i sal i al forn.
Facilíssim, boníssim i sense feina!!