Hola, hi ha qui em pregunta que perquè tinc Thermomix® , doncs per que ni sabia cuinar ni m'agradava. La cuina se'm feia una muntanya cada dia i ara només penso en què puc cuinar que sigui fàcil, bo i ràpid i amb cookidoo em venen moltes idees al cap. Fins i tot ma mare està sorpresa de tant que he après a cuinar! Ara faig virgueries que mai hauria pensat i gaudeixo cuinant. Que fàcil i divertit és cuinar amb Thermomix® ! T'hi apuntes?
Home › Delegación Barcelona › Gisela Comas › Carnes y aves › Pollastre pizzaiola


Hola, hi ha qui em pregunta que perquè tinc Thermomix® , doncs per que ni sabia cuinar ni m'agradava. La cuina se'm feia una muntanya cada dia i ara només penso en què puc cuinar que sigui fàcil, bo i ràpid i amb cookidoo em venen moltes idees al cap. Fins i tot ma mare està sorpresa de tant que he après a cuinar! Ara faig virgueries que mai hauria pensat i gaudeixo cuinant. Que fàcil i divertit és cuinar amb Thermomix® ! T'hi apuntes?

¿Quieres que te llame Gisela Comas?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Gisela Comas por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Pollastre pizzaiola
04 May 2021Sempre es queixen a l'hora de dinar? Prova de fer aquest Pollastre a la pizzaiola, amb Thermomix® es fa en un plis i mentre es fa el pollastre, alhora pots fer un arròs blanc d'acompanyament , unes patates al vapor o verduretes... Hi ha milers de receptes ràpides i saludables per seduir a totes les edats. Menjar sa és fàcil i còmode amb Thermomix® , contacta'm i t'ho demostro sense cap compromís. No tens curiositat?
Ingredients
800 g de pit de pollastre sense pell
½ culleradeta de sal (ajustar al seu gust)
½ culleradeta de pebre mòlt (ajustar al seu gust)
200 g de formatge de bola o un altre formatge semicurat (per ex. Gruyère, emmental, Fontina) a trossos
30 g d'oli d'oliva
150 g de ceba tallada en dos
2 grans d'all
600 g de tomàquet trossejat en conserva o natural
1 pastilla de brou de verdures (per 0.5 l)
o bé 1 culleradeta plena de concentrat de brou de verdures casolà
1 culleradeta de sucre
1 ½ culleradetes d'orenga sec
Preparació
Poseu el pollastre al recipient Varoma. Salpebreu i reserveu.
Poseu el formatge al got i ratlleu 5-10 seg / vel 5. Traieu a un bol i reserveu.
Preescalfeu el forn a 200ºC.
Poseu en el got l'oli, la ceba i l'all. Trossegeu 5 seg / vel 5 i sofregeix 5 minuts / 120 ° C / vel 1.
Afegiu el tomàquet, la pastilla de brou i el sucre. Situeu el recipient Varoma en la seva posició i programem 25 min / Varoma / vel 1.
Col·loqui el pollastre en una font refractària. Cobreixi amb la salsa de tomàquet i afegeix el formatge ratllat reservat i l'orenga.
Posar al forn durant 10 minuts (200 ° C) o fins que el formatge estigui daurat. Servir calent.