Hola, hi ha qui em pregunta que perquè tinc Thermomix® , doncs per que ni sabia cuinar ni m'agradava. La cuina se'm feia una muntanya cada dia i ara només penso en què puc cuinar que sigui fàcil, bo i ràpid i amb cookidoo em venen moltes idees al cap. Fins i tot ma mare està sorpresa de tant que he après a cuinar! Ara faig virgueries que mai hauria pensat i gaudeixo cuinant. Que fàcil i divertit és cuinar amb Thermomix® ! T'hi apuntes?


Hola, hi ha qui em pregunta que perquè tinc Thermomix® , doncs per que ni sabia cuinar ni m'agradava. La cuina se'm feia una muntanya cada dia i ara només penso en què puc cuinar que sigui fàcil, bo i ràpid i amb cookidoo em venen moltes idees al cap. Fins i tot ma mare està sorpresa de tant que he après a cuinar! Ara faig virgueries que mai hauria pensat i gaudeixo cuinant. Que fàcil i divertit és cuinar amb Thermomix® ! T'hi apuntes?

¿Quieres que te llame Gisela Comas?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Gisela Comas por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Pop
15 June 2021S'acosten dies de revetlla, dies per celebrar que ens podem tornar a veure i a casa nostra sempre ens agrada fer les celebracions al voltant de la taula. Una proposta fàcil, per colla, engrescadora i personalitzable és l'Emulsió de patata i pop .
Ingredients
1500 g d'aigua
1 fulla de llorer seca
1 ½ culleradeta de sal
500 g de patates farinoses a trossos
350-400 g de pop cuit a rodanxes o 1 paquet de pop cuit envasat
200 g de nata
30 g d'oli d'oliva verge extra
1 - 2 pessics de pebre mòlt
Oli de pebre vermell
80 g d'oli d'oliva verge extra
1 cullerada rasa de pebre vermell dolç
½ culleradeta de pebre vermell picant (opcional)
1 pessic de sal
Muntatge
2-3 pessics de sal en escates
PREPARACIÓ
Poseu en el got l'aigua i la fulla de llorer i calenteu 15 min / 100 ° C / vel 1.
Afegiu 1 culleradeta de sal. Introduiu el cistell amb les patates i situeu el recipient Varoma en la seva posició amb el pop. Tapeu i programeu 20 min / Varoma / vel 1. Traieu el Varoma i reserveu tapat. Amb l'osca de l'espàtula, traieu el cistell i buideu el got.
Poseu en el got la patata cuita, ½ culleradeta de sal, la nata, l'oli i el pebre i programi 3 minuts / 70 ° C / vel 4. Aboqueu en una mànega pastissera i reserveu. Renti el got.
Per fer l'oli de pebre vermell, poseu l'oli al got i calenteu 1 min / 100 ° C / vel 1. Afegiu el pebre vermell dolç, el pebre vermell picant (opcional) i la sal i barregeu 10 seg / vel 3.
Muntatge
Repartiu l'emulsió de patata en gots de xupito o similars i introdueixi en cadascun 1 cullereta petita. Poseu a sobre una rodanxa de pop i regueu amb l'oli de pebre vermell. Empolvoreu amb unes escates de sal i serviu. Podeu personaltzar-ho amb cinta amb el nom de cadascun del convidats, segur que els farà molta il.lusió!!