advisor-image

Hola, hi ha qui em pregunta que perquè tinc Thermomix® , doncs per que ni sabia cuinar ni m'agradava. La cuina se'm feia una muntanya cada dia i ara només penso en què puc cuinar que sigui fàcil, bo i ràpid i amb cookidoo em venen moltes idees al cap. Fins i tot ma mare està sorpresa de tant que he après a cuinar!  Ara faig virgueries que mai hauria pensat i gaudeixo cuinant. Que fàcil i divertit és cuinar amb Thermomix® ! T'hi apuntes? 

Hola, hi ha qui em pregunta que perquè tinc Thermomix® , doncs per que ni sabia cuinar ni m'agradava. La cuina se'm feia una muntanya cada dia i ara només penso en què puc cuinar que sigui fàcil, bo i ràpid i amb cookidoo em venen moltes idees al cap. Fins i tot ma mare està sorpresa de tant que he après a cuinar!  Ara faig virgueries que mai hauria pensat i gaudeixo cuinant. Que fàcil i divertit és cuinar amb Thermomix® ! T'hi apuntes? 

Rissotto

01 June 2021
01 June 2021
Categoría:

Hi ha milers d'arrossos, però potser un dels més coneguts a nivell mundial és el RISOTTO . I de risottos n'hi ha molts...amb xampinyons, boletus, carbassa, tomàquets secs... Jo avui vull compartir amb vosaltres el bàsic. Es fa amb ingredients que segur que tots tenim a casa i és ràpid, fàcil i amb Thermomix® no embrutem res, i amés amb la funció de rentat de la Thermomix® mentre dinem es neteja sola, esbandir i deixar assecar. Fora feina!


Contacta'm sense compromís i veuràs que és espectacular, boníssim i no ens embrutem ni les mans...


Cuina sempre neta amb Thermomix® !!


Preparació


Posarem 40 grs de parmesà al got i el ratllarem 10 seg / vel 10. Reservem.



Posem una ceba petita (30 grs) o escalunya al got i trossegem 5 seg / vel 5. Amb l'espàtula, baixem l'escalunya cap al fons del got.



Afegim 20 g de mantega i 10 g d'oli d'oliva i sofregim 3 minuts / 120 ° C / vel 1.



Afegim 320 g d'arròs (de cocció 14-15 min) i sofregim 3 minuts / 120 ° C / gir invers / vel 1 sense posar el cubilet.



Afegim 60 g de vi blanc i ofeguem 1 min / 100 ° C / gir invers / vel 1 sense posar el cubilet.



Afegim 820 g d'aigua, una pastilla de brou i polsim de sal i, amb l'espàtula, separem bé l'arròs del fons del got per deixar-lo anar. Posem el cistell sobre la tapa en comptes del cubliet perquè evapori l'alcohol i evitar esquitxades i programi 12-13 min / 100 ° C / gir invers / vel 1. Deixem reposar el risotto al got durant 1 minut. I l'aboquem a una safata fonda. Amb l'espàtula, barregem els 20 g de mantega restants i el parmesà ratllat i servim immediatament.


Ingredients


40 g de formatge parmesà tallat en trossos (3 cm)


1 escalunya (aprox. 30 g)


40 g de mantega


10 g d'oli d'oliva verge extra


320 g d'arròs per risotto (per ex. Carnaroli, Arborio) de 14-15 minuts de cocció


60 g de vi blanc sec


820 g d'aigua


1 pastilla de brou de carn o verdura


o bé 1 culleradeta plena de concentrat casolà de brou (de carn o verdures)


½ - 1 culleradeta de sal (a gust)



Solicita demostración
01 June 2021
icon-print-2