Hola, hi ha qui em pregunta que perquè tinc Thermomix® , doncs per que ni sabia cuinar ni m'agradava. La cuina se'm feia una muntanya cada dia i ara només penso en què puc cuinar que sigui fàcil, bo i ràpid i amb cookidoo em venen moltes idees al cap. Fins i tot ma mare està sorpresa de tant que he après a cuinar! Ara faig virgueries que mai hauria pensat i gaudeixo cuinant. Que fàcil i divertit és cuinar amb Thermomix® ! T'hi apuntes?
Home › Delegación Barcelona › Gisela Comas › Aperitivos, entrantes y tapas › Sopar fàcil


Hola, hi ha qui em pregunta que perquè tinc Thermomix® , doncs per que ni sabia cuinar ni m'agradava. La cuina se'm feia una muntanya cada dia i ara només penso en què puc cuinar que sigui fàcil, bo i ràpid i amb cookidoo em venen moltes idees al cap. Fins i tot ma mare està sorpresa de tant que he après a cuinar! Ara faig virgueries que mai hauria pensat i gaudeixo cuinant. Que fàcil i divertit és cuinar amb Thermomix® ! T'hi apuntes?

¿Quieres que te llame Gisela Comas?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Gisela Comas por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Sopar fàcil
09 March 2021Ous trencats amb patates i pernil
Sona bé, oi? Doncs és súper fàcil, ràpid i boníssim. Els ous són un súper aliment molt saludable. Avui no tenia idees per sopar així que he mirat què tenia per casa i he fet uns Huevos rotos con patatas y jamón . Amb ingredients que sempre tenim per casa podem fer plats ràpids que ens solucionen un sopar. Tan fàcil com posar a cookidoo els ingredients i ell ens busca una recepta que s'adapti! Guai, oi? t'ho demostro?
Ingredients:
600 grs de patates
1 polsim de sal
100 grs d'aigua
100 grs d'oli d'oliva verge extra
5 ous a temperatura ambient
80-100grs de pernil ibèric tallat prim
Preparació:
Pelar i tallar les patates en rodanxes com si féssim una truita. Salar-les i reservar.
Coloquem la papallona i posem l'aigua i l'oli al got i calentem 5 min/120º/vel 1
Afegim les patates i fregim 14 min/120º/gir invers/vel cullera
Mentrestant trenquem els ous en un plat i amb una forquilla rebentem lleugerament els rovells
Afegim els ous al got de la Thermomix® i programem 7 seg/gir invers/vel cullera
Deixem reposar 3 min en el got
Aboquem a la safata i hi posem els talls de pernil per sobre.
Bon profit!! Prova-ho a casa segur que els agrada!