Hola, hi ha qui em pregunta que perquè tinc Thermomix® , doncs per que ni sabia cuinar ni m'agradava. La cuina se'm feia una muntanya cada dia i ara només penso en què puc cuinar que sigui fàcil, bo i ràpid i amb cookidoo em venen moltes idees al cap. Fins i tot ma mare està sorpresa de tant que he après a cuinar! Ara faig virgueries que mai hauria pensat i gaudeixo cuinant. Que fàcil i divertit és cuinar amb Thermomix® ! T'hi apuntes?
Home › Delegación Barcelona › Gisela Comas › Legumbres y platos de cuchara › Cigrons amb butifarra


Hola, hi ha qui em pregunta que perquè tinc Thermomix® , doncs per que ni sabia cuinar ni m'agradava. La cuina se'm feia una muntanya cada dia i ara només penso en què puc cuinar que sigui fàcil, bo i ràpid i amb cookidoo em venen moltes idees al cap. Fins i tot ma mare està sorpresa de tant que he après a cuinar! Ara faig virgueries que mai hauria pensat i gaudeixo cuinant. Que fàcil i divertit és cuinar amb Thermomix® ! T'hi apuntes?

¿Quieres que te llame Gisela Comas?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Quieres hablar con Gisela Comas por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Cigrons amb butifarra
06 April 2021Cigrons a la catalana Els cigrons és un dels plats que no es poden oblidar en la dieta mediterrània. Prova'ls de fer amb butifarra blanca o butifarra d'ou. Agradaran a tota la família. Són fàcils i ràpids de fer. I amb Thermomix® la cuina sempre neta! T'ho explico?
A casa som de gustos senzills i no hi he posat el safrà ni el julivert que no en tenia.
I com que ha sigut un dinar improvitzat a última hora, abans de començar la recepta no he fet els ous durs amb la fantàstica funció de coure ous que tenim al TM6, en aquest cas, només eren de decoració del plat.
Ingredients
3 branquetes de julivert fresc (les fulles)
4 grans d'all
1 pessic de brins safrà
10 - 12 ametlles torrades sense sal
2 galetes maría
½ culleradeta de sal
o ½ pastilla de caldo de carn
2 tomàquets madurs a troços (300 g)
100 g de ceba a troços
30 g d'oli d'oliva
50 g de vi blanc
400 g de cigrons cuits (en conserva, 1 pot) nets i escorregut
100 - 150 g de butifarra blanca o d'ou a troços
200 g de aigua calenta
2 ous durs