Peix al forn

#Pescados y mariscos 23 febrero 2021

Turbot al forn


Avui he volgut fer un dinar de diumenge!!


El peix al forn sempre quedarà més bo si li faig un llit de patates i ceba que nomé amb oli i sal. Així que avui he escollit uina recepta que em fes la base del plat, les patates i la ceba, per no haver de passar-me 1 hora davnt els fogons fregint les patates i despreés fregint la ceba.


Amb la recepta dels Chicharros al horno con patatas y pimientos en un moment he tingut fetes les patates al varoma amb el vapor del vi blanc que em feia la ceba al got. Ha quedat una base exquisida!!


He posat al got:


50 grs d'oli d'oliva 


250grs de ceba tallada 


1 fulla de llorer


100 grs de vi blanc


Al cistellet hi he posat 500 grs de patates a rodanxes de 2 mm 


I 30 min/varoma/gir invers/vel 1


Un cop acabat he posat les patates a la safat del forn, la ceba sobre les patates i el turbot cru, esbandit i net de tripes a sobre la ceba. Hi he expremut un parell de tomàquets madurs i una llimona , un raig d'oli i sal i al forn.


Facilíssim, boníssim i sense feina!!