advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona

Marta Galceran Trias

Hola! Mi nombre es Marta y soy agente comercial de Thermomix® .

Espero poder compartir con vosotros mis experiencias con Thermomix® , descubriendo cada día un mundo de sensaciones.

Estaré encantada de ayudaros en cualquier duda. Y si tenéis curiosidad por conocer Thermomix® desde cerca, solo tenéis que pedírmelo por mail o por whatsapp.

Hola! Mi nombre es Marta y soy agente comercial de Thermomix® .

Espero poder compartir con vosotros mis experiencias con Thermomix® , descubriendo cada día un mundo de sensaciones.

Estaré encantada de ayudaros en cualquier duda. Y si tenéis curiosidad por conocer Thermomix® desde cerca, solo tenéis que pedírmelo por mail o por whatsapp.

Granola de fajol amb maduixa, plàtan i cacao

11 May 2021
11 May 2021
Categoría:





Granola de fajol amb maduixa, plàtan i cacao



Busqueu un esmorzar que us carregui d’energia i sense un excés de sucre? Aquí teniu aquesta granola. No us portarà feina i és un esmorzar molt saludable. Podeu combinar-la amb un bol de fruita o amb un iogurt.



A continuació us passo la llista d’ingredients :


-250 g de fajol que haureu posat en remull amb aigua d’aixeta durant 2’5hores


-125 g d’avellanes torrades


-80 g de mel


-50 g d’oli de coco


-30 g de cacao pur en pols


-300 g de flocs de civada


-50 g de maduixa confitada tallada a trossets


-50 g de plàtan deshidratat




Preparació :


Posem a escalfar el forn a 180 graus


Preparem la safata del forn amb un paper de forn


Posem les avellanes i el plàtan al got de Thermomix® i piquem 1 segon a velocitat 7, retirem del got i guardem a un bol a part


Posem al got la mel, l’oli de coco, el cacao i ho escalfem 3 minuts a 70 graus velocitat 1


Afegim al got la civada i el fajol. També hi posem les avellanes amb el plàtan i les maduixes i posem a barrejar 10 segons, gir invers velocitat 3.


Treiem el got de la base i amb l’espatula acabem de remenar-ho bé per que tots els ingredients quedin untats de la barreja del cacao, la mel i l’oli de coco.


Repartim tota la barreja en la safata del forn i ho coem al forn durant 20 minuts.


Acabat el temps, treiem la safata del forn i remenem una mica amb l’espatula per que no quedi encantronat. De fet veureu que queda molt suelto. El guardeu en un pot de vidre i ja el teniu apunt.

Solicita demostración