Thermomix® Barcelona

Marta Galceran Trias

<p>Hola! Mi nombre es Marta y soy agente comercial de Thermomix® .</p> <p>Espero poder compartir con vosotros mis experiencias con Thermomix® , descubriendo cada día un mundo de sensaciones.</p> <p>Estaré encantada de ayudaros en cualquier duda. Y si tenéis curiosidad por conocer Thermomix® desde cerca, solo tenéis que pedírmelo por mail o por whatsapp.</p>

Hola! Mi nombre es Marta y soy agente comercial de Thermomix® .

Espero poder compartir con vosotros mis experiencias con Thermomix® , descubriendo cada día un mundo de sensaciones.

Estaré encantada de ayudaros en cualquier duda. Y si tenéis curiosidad por conocer Thermomix® desde cerca, solo tenéis que pedírmelo por mail o por whatsapp.

Pastis d’hort de pastanagues

24 mayo 2021
24 mayo 2021
Categoría:





Pastis d’hort de pastanagues



Bon dia,


 Avui he volgut ensenyar-vos un pastís molt fàcil de fer i amb un resultat molt divertit. A mes en el meu cas era un regal per una noia que és vegetariana, i era una manera divertida de regalar-li el pastís, ja que segur que li hem mostrat lo molt que pensem en ella.



No és ni molt menys la Carrot Cake, quan dic que és un pastís de pastanagues. El que és, és un hort amb un tou de pastanagues cultivades. I ara vaig a explicar-vos com l’he fet. Veureu que divertit.



Ingredients



Terra de l’hort


2 paquets de galetes Oreo




Base de galeta



120 g de crackers


100 g de mantega a temperatura ambient


20 g de sucre morè




Ganache de xocolata i taronja



200 g de nata (35% de greix)


200 g de xocolata fondant per postres (50% cacao) en trossos


40 g de sucre


60 g de mantega a temperatura ambient


Pell de mitja taronja només la part taronja


30 g de suc de taronja




Pastanagues



120 g de fondant taronja


Fulles de menta fresca




Abans de començar i amb el got net, pulveritzar els 40 g de sucre i la pell de taronja 20” a velocitat 10 i reservar



Per la terra



Separar les galetes Oreo, treure la crema blanca de dins i reservar a un plat. Forrar amb paper de forn la base d’un motlle de tarta desmotllable rectangular de 12x35 cm o el que tingueu a casa i reservar.


Posar en el got les galletes i triturar 6 seg/vel 8. Retirar del got i reservar.



Base de galleta


Posar en el got les crackers i triturar 6 seg/vel 8.


Afegir la mantega i el sucre, barrejar 30 seg/vel 8. Posar en el motlle preparat amb el paper i aixafar amb una cullera per omplir i repartir a tota la base. Guardar el motlle a la nevera mentre preparem la resta.




Ganache de xocolata i taronja.


Posar en el got la nata i escalfar 2 min/90°C/vel 1.


Afegir la xocolata i barrejar 2 min/vel 2.


Afegir el sucre aromatitzat, la mantega i la crema que hem guardat de les galetes Oreo i barrejar 30 seg/vel 2.


Afegir el suc de taronja i barrejar 15 seg/vel 2. Posar la barreja en el motlle sobre la base dels crackers. Cubrir la superficie amb les galletes triturades reservades que simulen la terra de l’hort i guardar a la nevera.



Pastanagues


Fer un cilindre amb el fondant d’aprox. Ø 2 cm i tallar-lo en 12 trossos. Donar-li forma imitant la part d’adalt d’una pastanaga. Colocar les pastanagues en el pastís i posar en cada una 1 fulla de menta. Reservar a la nevera 30 minutos abans de servir.

Solicita demostración
24 mayo 2021