advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona Centro

Mònica Castaño Fernandez

Hola! Sóc la Mònica Castaño, comercial de Thermomix®  ja fa uns quants anys. Thermomix®  forma part de la meva vida, des de fa temps. Des d'aleshores cuinar és un plaer, tot és més senzill. La nostra alimentació és molt més variada, i saludable. Sempre hi ha plats i receptes per descobrir, perquè Thermomix®  camina sempre al nostre costat i ens ajuda a gaudir de cada plat.Des d'ara compartiré amb vosaltres plats, receptes i trucs.A més si teniu algun dubte, voleu consultar res o desitgeu una degustació culinària, només heu d'omplir el qüestionari i jo us respondré. Gaudiu amb el meu blog!!

Hola! Sóc la Mònica Castaño, comercial de Thermomix®  ja fa uns quants anys. Thermomix®  forma part de la meva vida, des de fa temps. Des d'aleshores cuinar és un plaer, tot és més senzill. La nostra alimentació és molt més variada, i saludable. Sempre hi ha plats i receptes per descobrir, perquè Thermomix®  camina sempre al nostre costat i ens ajuda a gaudir de cada plat.Des d'ara compartiré amb vosaltres plats, receptes i trucs.A més si teniu algun dubte, voleu consultar res o desitgeu una degustació culinària, només heu d'omplir el qüestionari i jo us respondré. Gaudiu amb el meu blog!!

Comprar Thermomix®

Croquetes casolanes ( Croquetes de la iaia Juanita)

21 January 2021
21 January 2021

Hola! Ja fa uns quants dies que va ser el dia internacional de la croqueta (13 de gener) i tenia pendent penjar en el meu blog les millors croquetes del món. "Croquetes de la iaia Juanita" La iaia Juanita és la meva mare, i la meva germana Olga Castaño, fantàstica cuinera (no deixeu visitar el seu blog) va adaptar la recepta tradicional dels canelons de la mare per fer-los amb el Thermomix® . Per tant aquesta recepta us serveix igual per fer canelons com a croquetes casolanes. I us asseguro que són les millors del món.


No deixeu de fer-les!!! I ja em dieu que us ha semblat…


                                                                                   Fotografia by Xavier Garcia



INGREDIENTS


75 g d'oli d'oliva verge 


200 g de ceba trossejada en quarts o grillons 


1 gra d'all 


300 g de pit de pollastre tallat en daus 


300 g de magra de porc tallada en daus 


1/2 llauna de foie gras La Piara tapa negra ( per a no posar fetge)


1 fulla de llorer 


Sal i pebre al gust


30 g de brandi 


50 g de farina de blat o de cigró 


200 g de llet 


PREPARACIÓ 


Posa l'oli en el got i programa 3 minuts, temperatura Varoma, velocitat cullera. 


1.Afegeix la ceba i l'all i programa 7 minuts, temperatura Varoma, velocitat 1. 


2. Afegeix les carns salpebrades, el foie gras, el llorer i el brandi. Programa 30 minuts, temperatura Varoma, velocitat 1.


3.Afegeix la farina a través del bocal i programa 2 minuts, temperatura Varoma, velocitat 1. 


4.Saca la fulla de llorer i programa 6 segons en velocitat 4. A continuació afegeix la llet i programa 5 minuts, temperatura 100 °C, velocitat 3. Si t'agrada la massa més triturada programa alguns segons més a velocitat


5. Deixar reposar 24 hores la massa de croquetes en un recipient tancat en la nevera.


6. Forma les croquetes com us agradi més jo acostumo a fer boles, les arrebosso en pa ratllat i ou i les fregeixo en abundant oli. 


Amb aquestes quantitats surten unes 30 croquetes aproximadament.

Solicita demostración