CLOÏSSES A LA MARINERA/ ALMEJAS A LA MARINERA

#Pescados y mariscos 22 diciembre 2020

Cloïsses a la marinera


Que senzilles de cuinar són aquestes cloïsses a la marinera, jo les poso sovint d'aperitiu en els menjars familiars.


Com sempre i traient-li el màxim profit a mi Thermomix® , doblego les quantitats i d'un cop de ploma, doble ració. Li dono el meu toc afegint un "bitxo", ens encanta aquest punt picant. I us explicaré un secret, les compro quan estan bé de preu, les cuino i quan estan fredes de cap al congelador i quan les necessito, les descongelo ( en el microones no!!!!) i queden de mort!!!


Les trobareu en cookidoo.es "Almejas a la marinera"


Que sencillas de cocinar son estas almejas a la marinera, yo las suelo poner menudo de aperitivo en las comidas familiares.


Como siempre y sacándole el máximo provecho a mi Thermomix® , doblo las cantidades y de un plumazo, doble ración. Le doy mi toque añadiendo un "bicho", nos encanta este punto picante. ¡Y os contaré un secreto, las compro cuando están bien de precio, las cocino y cuando están frías de cabeza en el congelador y cuando las necesito, las descongelo (en el microondas no!!!!) y quedan de muerte!


INGREDIENTS


100 g de ceba


3 gralls d'all


50 g d'oli d'oliva verge extra


1000 g de cloïsses fresques


1 pessic de pebre roig


50 g de vi blanc


150 g de fumet de peix o bé 150 g d'aigua amb


1 cullaradeta de sal 


2 cullerades de julivert fresc picat (només les fulles)


1 cullaradeta de pa ratllat


½ cullaradeta de sal (opcional)


Opcional, un bitxo


PREPARACIÓ


Posi en el got la ceba, l'all i l'oli. Programi 3 segons/velocitat 5.


Programi  10 min/120 °C/velocitat 1. Mentrestant, posi les cloïsses en el Varoma i aclareixi-les amb aigua temperada. Reservi. 


Incorpori el pebre roig, el vi blanc i el fumet i el "bitxo". Situï el Varoma en la seva posició i programi 14 minuts/Varoma/velocitat 2.


Retiri el Varoma. Afegeixi el julivert, el pa ratllat i la sal.


Barregi 10 segons/velocitat 2.


Posi les cloïsses en una font. Banyi amb la salsa reservada i serveixi immediatament.