GUISAT DE GALL DINDI AMB PATATES I XAMPINYONS/ ESTOFADO DE PAVO A LA PROVENZAL CON PATATAS Y CHAMPIÑONES

#Legumbres y platos de cuchara 16 diciembre 2020


Que poc m'agradaven de petita els guisats de la meva mare i com m'agraden ara!Un guisat de patates ben calent en els dies freds d'hiver és super reconfortant.Avui us presento un guisat de patates i gall dindi molt senzill però alhora deliciós. Als meus fills els encanta i a més porta un munt de verduretes "camuflades".


El trobareu a cokidoo.es com "Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones"


Que poco me gustaban de pequeña los guisos de mi madre y como me gustan ahora.Un guiso de patatas bien caliente en los días fríos de invierno es super reconfortante.Hoy os presento un guiso de patatas y pavo muy sencillo pero a la vez delicioso. A mis hijos les encanta y además lleva un montón de verduritas camufladas.


Lo encontraréis en cokidoo.es como "Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones"




INGREDIENTS


50 g de ceba


80 g de porro a rodanxes


50 g de pastanaga a rodanxes


3 grans d'all


100 g de pebrot verd a trossos


40 g d'oli d'oliva


150 g de tomàquet triturat en conserva


700 g de pit de gall dindi sense pell, a daus de 3-4 cm salpebrats


1 cullerada d'herbes provençals seques


1 culleradeta de pebre vermell


150 g de xampinyons frescos (en meitats o en quarts)


50 g de vi blanc


1 fulla de llorer seca


350 g d'aigua (Jo prefereixo posar brou de pollastre enlloc d'aigua)


1 culleradeta de sal


500 g de patates "chascadas"


PREPARACIÓ


Posa en el got la ceba, el porro, la pastanaga, l'all, el pebrot i l'oli. Trossegi 6 seg / vel 4 i sofregeix 10 minuts / 120 ° C / vel 1.


Després, tritureu 20 seg / vel 10. Amb l'espàtula, baixi la trituració cap al fons del vas.


Afegiu el tomàquet i programi 10 minuts / 120 ° C / vel 1.


Incorpori el gall dindi, les herbes provençals, el pebre vermell, els xampinyons, el vi i el llorer. Sense posar el cubilet, programi 1 min / Varoma / Gir invers/ velocitat cullera.


Afegiu el brou i la sal. Poseu el recipient Varoma en la seva posició amb  les patates. Tapi el Varoma  i programi 25 min / Varoma / Gir invers / velocitat cullera.


Traieu el Varoma i posi les patates en una font profunda. Afegiu el contingut del got, barregi amb l'espàtula i serveixi.