POSTRES DE LLIMONA/ POSTRE DE LIMÓN

#Postres y dulces 24 diciembre 2020

Jo porto les postres!!!


M'encanta portar les postres quan em conviden a dinar, així que aixeco la mà ( com en el col·le) i dic: Jo porto les postres!!! 


Ja tinc les postres que portaré demà a casa de la meva cunyadeta Quima. Encara que és una bomba calòrica, un dia és un dia i demà és Nadal. 


Aquestes postres de llimona és senzill i molt bo, però el millor de tot és que es fa amb tres ingredients i en poc més de 30 segons. Què més volem?


Trobareu la recepta a cookidoo.es "Postre de limón" 


Yo llevo los postres!!!Me encanta llevar los postres cuando me invitan a comer, así que levanto la mano ( como en el cole) y digo: Yo llevo los postres!!!   Ya tengo los postres que llevaré mañana a casa de mi cuñada Quima. Aunque es una bomba calórica, un día es un día y mañana es Navidad. Este postre de limón es sencillo y muy bueno, pero lo mejor de todo es que se hace con tres ingredientes y en poco más de 30 segundos. 


 


INGREDIENTS 


350 g de llet condensada 


500 g de iogurt natural  


100 g de suc de llimona 


PREPARACIÓ 


Posi la llet condensada, els iogurt i el suc de llimona en el got i barregi 30 segons/velocitat 5. Aboqui en 6 bols i reservi en el frigorífic fins al moment de servir. Serveixi fred.