COCA DE SANT ANASTASI

#Masas, panes y repostería 10 mayo 2020



Vull compartir aquesta recepta que es menja durant les Festes de Maig a Badalona, concretament el dia 11/5 per berenar abans de la Passejada del Sant pels carrers del centre de la ciutat


Ingredients


5 ous


150 gr sucre


110 gr farina


75 gr ametlla mòlta


1 pessic de sal


1 grapat d’ametlla laminada


Mantequilla per untar el motllo



El.laboració



1.Pre-calenteu el forn a 180º. Engrasseu un motlle de 22cm de diàmetre i reserveu.


2.Col.loqueu la papallona a les ganivetes.


3.Poseu en el got els ous, el sucre i bateu 6 min/37º/vel 4. Després torneu a batre 6 min/vel 4.


4.Afegiu la farina i l’ametlla mòlts i la sal al voltant de la papallona i barregeu 4 seg/vel 3 i acabeu de barrejar amb l’espàtula a poc a poc.


5.Posseu en el motllo la barreja i afegiu les ametlles que prèviament haureu remullat amb aigua. Fornegeu durant 20-25 minuts a 180º. Deixeu refredar durant 10 minuts abans de desmotllar-lo