MACARRONS AMB CARN PICADA

#Pastas y arroces 18 marzo 2021


INGREDIENTS:


90 g de pernil salat


450 g de ceba


100 g d’oli


350 g de tomàquet


300 g de carn picada


870 g d’aigua


500 g de macarrons


100 g de llet


50 g de mantega


formatge ratllat per gratinar (opcional)


PREPARACIÓ:


Picar el pernil uns segons a vel. 5 i reservar.


Posar la ceba al vas del Thermomix® , prog 3 seg., vel. 5. Afegir l’oli i prog 17 min., temp. Varoma, vel 1. Afegir el tomàquet i prog 20 min., temp. Varoma, vel. 1. Afegir la carn i el pernil, prog 4 min., temp. 100ºC, vel 1.


Tot seguit afegir l’aigua al Thermomix® i prog 8 min., temp. 100ºC, vel. 1 i quan la temp arribi a 100ºC posarem velocitat 2 i hi tirarem els macarrons amb la màquina en marxa. Prog 9 min., temp. 100ºC, vel. cullera i gir al revés. Uns dos minuts abans d’acabar el programa, sense parar el Thermomix® hi afegirem la llet i la mantega. Per últim els posem en una safata per anar al forn els cobrim amb el formatge i els gratinem.


NOTA:


Els macarrons utilitzats són de la marca GALLO. Cada marca té un temps de cocció diferent.