PIZZA D'ALBERGÍNIA I BACON

#Masas, panes y repostería 19 agosto 2021



INGREDIENTS MASSA:


 250 g d'aigua


40 g d'oli


25 g de llevat fresc


420 g de farina de força


80 g de semolina


1 c/p de sal fina



INGREDIENTS FARCIT:



 2 ó 3 albergínies


150 g de bacó tallat fi


tres boles mozzarella


15 tomàquets cherry


orenga i alfàbrega



ELABORACIÓ:


Posar al Thermomix® l'aigua, l'oli i el llevat, prog 20 seg vel 2. Tot seguit afegir la resta d'ingredients i prog vel espiga 4 min.  Deixar reposar fins que dobli el volum. Amb aquesta quantitat de massa surten dues pizzes.


Pre-escalfar el forn a 220 ºC .


Rentar i tallar les albergínies a rodelles, posar-les damunt un paper de forn tirar un raig d'oli per sobre i sal. Enfornar les albergínies durant uns 7 min.


Baixar el forn a 180 ºC. 


Estirar la massa sobre paper de forn o un silpat.


Posar unes fulles d'alfàbrega per sobre la massa. Repartir les rodelles d'albergínia i per sobre el bacó. Tallar la mozzarella i posar-la per sobre, tot seguit acabar amb els tomàquets partits per la meitat. Enfornar uns 25-30 m.