SCONS

#Masas, panes y repostería 03 junio 2021



INGREDIENTS:


185 g de llet


90 g de sucre


1 ou


Extracte de vainilla


500 g de farina


10 g d’impulsor


125 g de mantega


1 cullerada de sal


PREPARACIÓ:


Pre-escalfar el forn a 175 ºC.


Posar la llet, el sucre i l’ou al vas del Thermomix® . Programar 2 min a vel 4


 Afegir-hi una culleradeta d’extracte de vainilla i remenar 7 segons més a vel 4. Reservar dues cullerades soperes per pinzellar més tard.


Tot seguit, afegir al Thermomix® la farina, la mantega (és millor si ha estat fora de la nevera una estona), l’impulsor i la sal. Programar 2 minuts vel espiga. Estendre la massa sobre la taula amb un corró, fins a obtenir un gruix d’uns 4 cm. Amb un cèrcol o un got de vidre d’uns 7-10 cm de diàmetre, fer els escons i posar-los sobre un silpat en una safata de forn.


Pinzellar amb la barreja separada al principi i enfornar 17 min. a 175 ºC. Servir amb nata i melmelada.