TARTA DE PRÉSSECS I PRUNES

#Postres y dulces 05 agosto 2021




INGREDIENTS:


Massa brisa:


350 g de farina


170 g de mantega


30 g de sucre


100 g de licor de poma o aigua


una culleradeta de sal


una culleradeta de Royal






 FARCIT:


1 kg de préssecs grogs durs


500 g de prunes negres.


el suc d’una llimona


100 g de sucre


120 g farina d’ametlla


la pell ratllada de la llimona


 PREPARACIÓ:


Escalfar el forn a 180ºC.


Posar tots els ingredients de la massa al vas del Thermomix® en el mateix ordre que la recepta i programar 15 seg vel 6, treure la massa del vas i posar-la uns 20 min a la nevera. Mentre la massa reposa. Pelar la fruita (només els préssecs), tallar-la a daus grossos i afegir-li el sucre i el suc de la llimona.


Estirar la massa fins a obtenir un gruix de ½ cm i folrar el motlle. Cobrir la base amb la farina d’ametlla i la pell de la llimona ben barrejades. Distribuir la fruita per sobre. La massa sobrant es pot doblegar cap a l’interior de la tarta. Pintar la massa amb una mica de llet i tirar el sucre per sobre.


Entrar al forn i coure durant uns 35 min., si enrosseix massa tapar amb un paper d’alumini.