TRINXAT DE LA CERDANYA AMB Thermomix®

#Aperitivos, entrantes y tapas 25 febrero 2021


INGREDIENTS:


750 g de col d’hivern


70 g d’oli


2 gran d’all


150 g de cansalada viada


amb pebre o bacon a tires


100 g d’aigua


sal i pebre


500 g de patates


Botifarra negra, opcional



ELABORACIÓ:


 Trossejar la col amb eI Thermomix® en dues vegades, 8 seg vel 4, amb l’ajuda de l’espàtula i reservar. Posa en el got l’oli i prog 3 min temp varoma, vel 1.


Posar els alls i prog uns 3 seg vel 5, en acabar afegir la cansada o el bacon. Prog 5 min temp varoma vel 1.


Afegir al Thermomix® la col trossejada, l’aigua la sal i el pebre, prog 25 min, temp varoma, vel 1, si no hi cap tota la col d’entrada, esperar uns segons i afegir la resta.


Prog 30 min, temp varoma, vel 1. passats 5 min, afegir les patates sense parar la màquina a través del forat de la tapa.


Si ha quedat una mica cru, programar el Thermomix® uns minuts més. El temps és orientatiu, depenent de la varietat de la col i la patata.


Si es vol donar-li un toc cruixent, passar-ho per la paella amb una mica d’oli.


Per acabar fregir lleugerament la botifarra i servir.