advisor-image

Benvinguts !!!

Sóc agent comercial de Thermomix® .

M'agrada molt aquesta activitat pel que té de creativa i de relació amb tots vosaltres.

Disposo de moltíssimes receptes i si teniu interès en algun tema, podeu contactar amb mi per compartir el que us interessi. 

Benvinguts !!!

Sóc agent comercial de Thermomix® .

M'agrada molt aquesta activitat pel que té de creativa i de relació amb tots vosaltres.

Disposo de moltíssimes receptes i si teniu interès en algun tema, podeu contactar amb mi per compartir el que us interessi. 

Comprar Thermomix®

FIDEUÀ

02 September 2021
02 September 2021
Categoría:





INGREDIENTS:


300 g de cloïsses (reservar amb aigua i sal)


250 g de gamba vermella


500 g de sèpia tallada a tires


2 nyores netes i seques


3 grans d’all


80 g de ceba


60 g de pebrot vermell


60 g de pebrot verd


70 g de tomàquet natural triturat


100 g d’oli d’oliva


800 g d’aigua


500 g de fideus del número 2 (daurats al forn amb el grill)


uns brins de safrà, sal o dues pastilles de caldo.


PREPARACIÓ:


Posar al Thermomix® , els caps i les closques de les gambes amb 30 g d’oli i programar 5 min,


temperatura Varoma, vel 2. Afegir 400 g d’aigua, col·locar el Varoma amb les


cloïsses i programar 10 min, temperatura Varoma, vel 4. Reservar les cloïsses, ja


obertes, en una cassola, colar el fumet en una gerra, abocant la resta de


 l’aigua per sobre els caps. Netejar bé el vas i assecar-lo. Posar en marxa la màquina a vel 10 i polvoritzar les nyores. Repetir l’operació amb els alls, baixar parets, afegir l’oli restant i prog 5 min, temp varoma, vel 1. Afegir la ceba, el pebrot verd, el pebrot vermell i el tomàquet i prog 5 seg vel 5.


 Col·locar la papallona a les ganivetes i programar 10 min, temp Varoma,


gir invertit, velocitat cullera. Afegir la sèpia i programar 5 min, temp Varoma i gir invertit


velocitat cullera. Afegir el caldo i el safrà i programar 7 min, temp Varoma, gir invertit velocitat cullera. Quan bulli, afegir els fideus amb la màquina en moviment i programar 7 min, temp 100, gir invertit i velocitat cullera. Quan falti 1 min d’aquest temps, afegir els cossos de les gambes i en acabar, abocar sobre les cloïsses, remenar


delicadament i… bon profit!


















Solicita demostración
02 September 2021
icon-print-2