SALMÓ AL VAPOR AMB SALSA D'ALVOCAT

#Pescados y mariscos 09 septiembre 2021


INGREDIENTS:


Una ceba petita tallada


2 alvocats madurs, sense pell


ni pinyol


1 iogurt natural


Suc una llimona


I culleradeta de mostassa


300 g d’aigua


Sal


500 g de salmó sense pelli


I tallat a daus


Pebre


ELABORACIÓ:


Posar la ceba al got del Thermomix® i prog 3 seg, vel 5. Retirar del got i reservar.


Sense rentar el got, posar els alvocats trossejats, el iogurt, el suc, la mostassa, i un toc de sal. Prog 10 seg, vel 7. Tot seguit incorporar la ceba picada i remenar 5 seg, vel 2. Retirar del got i reservar.


Sense rentar el got del Thermomix® , posar-hi l’aigua i la sal, posar el cistellet amb el salmó sal pebrat. Prog 8 min, temp varoma, vel1.


Servir el salmó amb la salsa.


SUGGERIMENTS: Acompanyar el salmó amb patates al vapor o una amanida.


Si es vol fer més quantitat, fer servir el varoma i coure uns 4 min més.