Thermomix® Barcelona

Sonia Ripoll Massanes

<p>Desde siempre, que yo recuerde, me ha gustado cocinar y probar hacer cosas nuevas. Cuando entraba en la cocina, mi madre, sólo me pedía: "Cuando termines, que quede todo recogido y limpio" Y, esto, es lo que más pereza me hacía: limpiar y recoger. Cuando mi agente de Barcelona me descubrió el Thermomix® , pensé: "Esto es una maravilla, lo quiero!" Ahora soy agente comercial, quiero que todo el mundo vea de qué es capaz y pueda disfrutar de un buen rato. Déjame que te sorprenda!</p> <p>Des de sempre, que jo recordi, m'ha agradat cuinar i provar de fer coses noves. Quan entrava a la cuina, la meva mare, només em demanava: "Quan acabis, que quedi tot recollit i net" I, això, és el que més mandra em feia: netejar i recollir. Quan la meva presentadora de Barcelona em va descobrir el Thermomix® , vaig pensar: "Això és una meravella, ho vull!" Ara sóc  agent comercial, vull que tothom vegi de què és capaç i pugui gaudir d'una bona estona . Deixa'm que et sorprengui!</p>

Desde siempre, que yo recuerde, me ha gustado cocinar y probar hacer cosas nuevas. Cuando entraba en la cocina, mi madre, sólo me pedía: "Cuando termines, que quede todo recogido y limpio" Y, esto, es lo que más pereza me hacía: limpiar y recoger. Cuando mi agente de Barcelona me descubrió el Thermomix® , pensé: "Esto es una maravilla, lo quiero!" Ahora soy agente comercial, quiero que todo el mundo vea de qué es capaz y pueda disfrutar de un buen rato. Déjame que te sorprenda!

Des de sempre, que jo recordi, m'ha agradat cuinar i provar de fer coses noves. Quan entrava a la cuina, la meva mare, només em demanava: "Quan acabis, que quedi tot recollit i net" I, això, és el que més mandra em feia: netejar i recollir. Quan la meva presentadora de Barcelona em va descobrir el Thermomix® , vaig pensar: "Això és una meravella, ho vull!" Ara sóc  agent comercial, vull que tothom vegi de què és capaç i pugui gaudir d'una bona estona . Deixa'm que et sorprengui!

Cor de taronja i xocolata sense lactosa amb Thermomix®

06 febrero 2014
06 febrero 2014
Categoría:

Hola de nou! Fa uns dies vaig publicar una recepta de suc amb diferents fruites, entre elles taronges. Avui us vull donar una idea de com aprofitar al màxim les taronges. Per fer el suc vam utilitzar la polpa, avui n'aprofitarem la pell. Normalment, quan faig suc i he de pelar les taronges (o les llimones) de manera que no quedi gens de part blanca, aprofito i en guardo la pell (primer rento bé la tornja!). Per fer-ho, deixo la pell ben fina i sense gens de part blanca també (tingueu en compte que la part blanca és força amarga). Quan tinc previst utilitzar-la en breu la guardo a la nevera, però quan no tinc previst utilitzar-la, o bé la deixo assecar o bé la guardo al congelador (que així no m,'ocupa espai a la cuina). I per què la guardo? Per què podem fer-la servir? Normalment o bé per decorar o bé per aromatitzar de manera natural, per exemple:  sucre glass, una salsa, una crema, unes natilles, un pastís.... Avui us porto una recepta que és molt important per mi. Es tracta d'un pastís sense lactosa en el que aprofitaré pell de taronja que tenia prèviament congelada. I us preguntareu: per què és tan important? Doncs bé, des de fa força temps, em trobo cada cop més gent que té alguna intolerància alimentària o bé ha decidit per convicció, no prendre algun tipus d'aliment determinat. És per això que estic "investigant" i m'he proposat crear una recepta, com a mínim, per a cada grup en particular. Si, ja ho sé, estic començant per una recepta fàcill, però penseu que sóc principiant, i per algun lloc he de començar! Doncs som-hi! Ingredients (si no podeu prendre lactosa, verifiqueu que els ingredients que compreu no en portin, ;D): 200g sucre Pell de taronja (sense gens de part blanca) 4 ous mitjans 110g beguda de soja 110g oli girasol 260g farina 40g cacau pur 1 sobre de llevat químic Què fem amb tots aquests ingredients? Abans de tot preescalfar el forn a 180º!! 1.Posem el sucre i la pell de taronja congelada al got i programem 20 segons vel. progressiva 5-10. Atenció: si la pell de taronja no està congelada és millor fer-ho en dues etapes: primer glassejar el sucre a vel 5-10 i després afegir la pell de taronja i repetir l'operació. 2. Posem la papallona i afegim els 4 ous. Programem 5 minuts 37º vel 3. Un cop acabat el temps programem 5 minuts més a velocitat 3 (sense programar temperatura). 3. Afegim la beguda de soja i l'oli de girasol i rememnem 5 segons velocitat 3. 4. Posem la farina, el cacau i el llevat i programem 15 segons velocitat 3. En aquest punt treiem la papallona i, si cal, acabem d'integrar la farina remenant amb l'espàtula. Ara bé quan podem decidir o bé fer madalenes o bé fer un pastis. Jo, com no em decidia vaig fer les dues coses: unes madalenes i un pastís en forma de cor (sabeu allò que passa quan mires el calendari i veus que s'apropa el 14 de febrer? Doncs això juntament amb que tinc un motlle en forma de cor que no faig servir mai....) Per fer les madalenes: poseu els papers de madalenes dins de motllos i ompliu-los fins a la meitat amb la massa. Al meu forn, i és que cada forn és diferent, amb 10 minuts a 160º (a baix amb ventilador) ó 180º (a dalt i a baix sense ventilador) n'hi ha prou. Per fer el pastís: prepareu el motlle amb una mica d'oli de girasol i farina (per tal que es deprengui amb facilitat el pastís un cop cuit) i ompliu-lo amb la massa. Al meu forn amb 30 minuts a 160º (a baix amb ventilador) n'hi ha hagut prou. Per estar-ne segurs, punxeu el pastís amb un escuradents  i si surt ben sec és que està cuit. I bé, aquest és el resultat! Espero que us agradi!! Si algú de vosaltres vol contribuir a les meves investigacions culinàries, si us plau, que m'envii un missatge perque tinc molt per aprendre i molts ganes de fer-ho!!!

Solicita demostración
06 febrero 2014