Thermomix® Barcelona

Sonia Ripoll Massanes

Desde siempre, que yo recuerde, me ha gustado cocinar y probar hacer cosas nuevas. Cuando entraba en la cocina, mi madre, sólo me pedía: "Cuando termines, que quede todo recogido y limpio" Y, esto, es lo que más pereza me hacía: limpiar y recoger. Cuando mi agente de Barcelona me descubrió el Thermomix® , pensé: "Esto es una maravilla, lo quiero!" Ahora soy agente comercial, quiero que todo el mundo vea de qué es capaz y pueda disfrutar de un buen rato. Déjame que te sorprenda!

Des de sempre, que jo recordi, m'ha agradat cuinar i provar de fer coses noves. Quan entrava a la cuina, la meva mare, només em demanava: "Quan acabis, que quedi tot recollit i net" I, això, és el que més mandra em feia: netejar i recollir. Quan la meva presentadora de Barcelona em va descobrir el Thermomix® , vaig pensar: "Això és una meravella, ho vull!" Ara sóc  agent comercial, vull que tothom vegi de què és capaç i pugui gaudir d'una bona estona . Deixa'm que et sorprengui!

Desde siempre, que yo recuerde, me ha gustado cocinar y probar hacer cosas nuevas. Cuando entraba en la cocina, mi madre, sólo me pedía: "Cuando termines, que quede todo recogido y limpio" Y, esto, es lo que más pereza me hacía: limpiar y recoger. Cuando mi agente de Barcelona me descubrió el Thermomix® , pensé: "Esto es una maravilla, lo quiero!" Ahora soy agente comercial, quiero que todo el mundo vea de qué es capaz y pueda disfrutar de un buen rato. Déjame que te sorprenda!

Des de sempre, que jo recordi, m'ha agradat cuinar i provar de fer coses noves. Quan entrava a la cuina, la meva mare, només em demanava: "Quan acabis, que quedi tot recollit i net" I, això, és el que més mandra em feia: netejar i recollir. Quan la meva presentadora de Barcelona em va descobrir el Thermomix® , vaig pensar: "Això és una meravella, ho vull!" Ara sóc  agent comercial, vull que tothom vegi de què és capaç i pugui gaudir d'una bona estona . Deixa'm que et sorprengui!

FAVES A LA CATALANA

24 April 2020
24 April 2020

Saps que? quan era petita no m'agradavem gens les faves... però ara es un plat que m'encanta i amb el Thermomix® queden fantàstiques.


Avui et presento el resultat de la cinquena classe de cuina catalana amb Thermomix® que fem aquesta setmana per instagram (@betcuadradas_mixmoments i @ripollsonia_mixmoments).


Aquí tens la recepta:


INGREDIENTS:


50g oli d’oliva


120g ceba tallada a quarts


2 grans d’all


200g panxeta/cansalada de porc tallada a a trossets


500g faves desgranades


Menta fresca


50g vi blanc


100g aigua


Sal


75g botifarra perol tallada a rodanxes


100g botifarra negra tallada a rodanxes


PREPARACIÓ:


1. Posa al got l'oli, la ceba i els alls i trosseja 6 seg / vel 4


2. Sofregeix 5 min / varoma / vel 1.


3. Afegeix 100g de cansalada i sofregeix 5 min / varoma / vel 1.


4. Afegeix les faves, la menta, el vi, l'aigua i la sal i cuina 15 min / varoma / gir invers / vel cullera.


5. Afegeix la botifarra de perol al got i programa 3 min / varoma / gir invers / vel culera.


6. Posa un raig oli en una paella i escalfa'l. Afegeix la resta de cansalada i sofregeix fins que quedi ben daurada. Retira de la paella i afegeix la butifarra negra, cou-la fins que quedi ben daurada.


7. Serveix les faves amb la cansalada i la butifarra negra daurades per sobre.


I prepara la cullera... que és hora de menjar!



Solicita demostración