Thermomix® Barcelona

Sonia Ripoll Massanes

Desde siempre, que yo recuerde, me ha gustado cocinar y probar hacer cosas nuevas. Cuando entraba en la cocina, mi madre, sólo me pedía: "Cuando termines, que quede todo recogido y limpio" Y, esto, es lo que más pereza me hacía: limpiar y recoger. Cuando mi agente de Barcelona me descubrió el Thermomix® , pensé: "Esto es una maravilla, lo quiero!" Ahora soy agente comercial, quiero que todo el mundo vea de qué es capaz y pueda disfrutar de un buen rato. Déjame que te sorprenda!

Des de sempre, que jo recordi, m'ha agradat cuinar i provar de fer coses noves. Quan entrava a la cuina, la meva mare, només em demanava: "Quan acabis, que quedi tot recollit i net" I, això, és el que més mandra em feia: netejar i recollir. Quan la meva presentadora de Barcelona em va descobrir el Thermomix® , vaig pensar: "Això és una meravella, ho vull!" Ara sóc  agent comercial, vull que tothom vegi de què és capaç i pugui gaudir d'una bona estona . Deixa'm que et sorprengui!

Desde siempre, que yo recuerde, me ha gustado cocinar y probar hacer cosas nuevas. Cuando entraba en la cocina, mi madre, sólo me pedía: "Cuando termines, que quede todo recogido y limpio" Y, esto, es lo que más pereza me hacía: limpiar y recoger. Cuando mi agente de Barcelona me descubrió el Thermomix® , pensé: "Esto es una maravilla, lo quiero!" Ahora soy agente comercial, quiero que todo el mundo vea de qué es capaz y pueda disfrutar de un buen rato. Déjame que te sorprenda!

Des de sempre, que jo recordi, m'ha agradat cuinar i provar de fer coses noves. Quan entrava a la cuina, la meva mare, només em demanava: "Quan acabis, que quedi tot recollit i net" I, això, és el que més mandra em feia: netejar i recollir. Quan la meva presentadora de Barcelona em va descobrir el Thermomix® , vaig pensar: "Això és una meravella, ho vull!" Ara sóc  agent comercial, vull que tothom vegi de què és capaç i pugui gaudir d'una bona estona . Deixa'm que et sorprengui!

Batut de plàtan i maduixes amb Thermomix®

19 February 2014
19 February 2014
Categoría:

No us passa allò de que compres plàtans i, a la mínima, se'ls torna la pell fosca??? A casa meva sí que passa!!! I llavors, les meves filles no els volen, encara que els hi donis ben peladets. Un dia, farta d'haver-los de menjar jo, els vaig pelar, els vaig tallar a trossets i els vaig congelar. Al cap d'uns dies, quan les meves filles ja no s'enrecordaven, els vaig transformar en un batut i, des d'aleshores que no hi ha mai plàtans foscos a casa meva.Aquest diumenge, plujós a Barcelona, no savíem què berenar i en vaig fer, però aquest cop, enlloc de fer-lo a ull, vaig agafar la meva llibreta de receptes i vaig anar apuntant tots els pesos i tots els passos. Aquí ho teniu....Ingredients: 250g plàtans congelats150g maduixes (jo les tenia congelades, però no caldria)El suc de mitja llimona (o al gust!!!)70g de sucre (o el seu equivalent en qualsevol altre edulcorant)500g llet (la meva és sense lactosa, però la "normal" serveix igualment) Què faig amb tot això?Primer de tot posem els plàtans, les maduixes, el suc de llimona i el sucre i triturem 1 minut velocitat progressiva 5-10. Un cop acabat el temps programem 2 minuts velocitat 7 i anem tirant la llet a sobre la tapa amb el cubilet posat (no patiu que caurà dintre el got, tingueu fe!).I ja està!!!! Sí, en 3 minuts un berenar sa, natural, saludable....i els plàtans liquidats!!!NOTA: si tant els plàtans com les maduixes estan congelats, al principi, quan afegiu la llet, haureu de remoure amb l'espàtula del Thermomix® , ja que la barreja és força densa). Us atreviu a fer-ho??? Doncs, vinga! I si no voleu fer aquesta combinació proveu-ne una altra, segur que serà igualment deliciós!!Aprofito per informar-te que hi ha una promoció espectacular per tenir un segon got del thermomix on cuinar. Si vols el segon got o tens algú del teu entorn que vulgui aprofitar-ho, avisa'm i t'ho explico.

Solicita demostración
19 February 2014